SiroccoXp czy ty czasami nie parkujesz na bocznej do hallera(pojecia nie mam jak sie ta ulica nazywa ale nie chce mi sie sprawdzac) kawalek przed Fatem?
SiroccoXp czy ty czasami nie parkujesz na bocznej do hallera(pojecia nie mam jak sie ta ulica nazywa ale nie chce mi sie sprawdzac) kawalek przed Fatem?
Tak na ksiegowej parkuje ;-) z regoly przy samej halera tak wiec w godzinach szczytu mozna alfe podziwiac hehe
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Hah miala stac frontem ale na szybko wczoraj parkowalem, prawie do roboty sie spoznilem ;-)
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Pozdro dla jegomościa ze srebrnej widzianej dzisiaj pod kłodzką galerią.
![]()
Pozdrowienia dla zielonego punto na ramkach klubowych widzianego po godzinie 13 na swiatlach ponizej sądu w walbrzychu![]()
Pozdrawiam pare alf z czego ani jedna nie pozdrowila..
Trasa zgorzelec-wroclaw, przy węźle na berlin kolo boleslawca, z nad przeciwka widziana 166 czarna.
Potem wyprzedziła mnie piękna granatowa 159 w sedanie, na blachach DBL.
Potem w okolicach Legnicy mijana z nad przeciwka czerwona 159 w sedanie.
We wrocławiu widziana na parkingu przy lotnisku srebrna 156 przed liftem, na blachach zagranicznych W408 VO* moze ktos sobie sciagnal, oraz czerwona 159 SW, DBL z naklejkami Pizzeri.
Potem na trasie wroclaw-zgorzelec wyprzedzila mnie piekna GT(chyba granatowa?) na blachach DLE.
Za legnicą wyprzedziła mnie również 159 w sedanie, blachy DZL, w ladnym kolorze(nie wiem jaki to kolorodcien złotego/szarego)
Nikt niestety nie pozdrowił .
![]()
Zauważona dzisiaj czarna 159 SW na moście Grunwaldzkim, blachy EL, a także szara 166 na DW zaparkowana przy Politechnice (od strony Odry).
Pozdrawiam
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.