Ogłoszenie już zniknęło, tak więc chyba sprzedawca lekko wydygał.
Ogłoszenie już zniknęło, tak więc chyba sprzedawca lekko wydygał.
Tak, bo na pewno gość ma na abonament komórkę... a maila ma typu imie.nazwisko@auto-oszust.pl
Zgłaszać trzeba, ale przepłoszyłeś zwierzynę mówiąc mu o tym, że to auto jest w Niemczech... i pisząc tutaj o zgłoszeniu
Równie dobrze mogłeś zadzwonić i mu grzecznie powiedzieć: "wie pan co, coś pan kręcisz... idę na policję"
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
a co sadzicie o tej?
http://olx.pl/i2/oferta/alfa-romeo-1...5-ID8SFoD.html
napisalem z prosba o Vin
mam vin
ZAR93900007025263
Ostatnio edytowane przez mickry ; 17-03-2015 o 14:52
Po pierwsze wystapia do wp o IP sprawdza maila.Dwa logowanie do sieci telefonu juz wiadomo ze wyjezdzal poza moejscowosc w celu wykonania polaczenia.Sprawdza strony autokomisow niemieckich czy posiadaja zabezpieczenia odnosnie kopiowanych zdjec.Chlopaki z Poznania ostrza zeby na takie akcje.
Szczegolnie jesli korzystal z darmowego wifi np na dworcuna kradzionym laptopie
itd itp
No ale spoko. Pomozmy zlodziejowi i napiszmy jeszcze moze o innych metodach![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
A co mialem pojsc na policje i napisac: "na forum ktos napisal, ze chyba zlodziej....". Nie kupuje samochodu, nie interesuje sie az tak bardzo poszczegolnymi ofertami. A już na pewno w ramach pomocy forumowej nie dzwonie po wszystkich sprzedawcach
Mi tylko chodzi o to, żeby uświadomić Tobie i innym jak idiotycznym jest pisać takie rzeczy na ogólnodostępnym forum. Bardzo dobrze, że zgłosiłeś dziada. Zachowaj jednak następnym razem takie informacje dla siebie![]()
Jeżeli ten złodziej to przeczytał to bądź pewny, że robi teraz wszystko żeby zatuszować sprawę. Brawo Szerloku![]()
Squadra dobrze że zgłosiłeś ale Twoje przechwalanie się tym co zrobią chłopaki wygląda jak przechwalanki nastolatka na podwórku.
Inna sprawa że trzeba zgłaszać takie sprawy.
Squadra dobrze że zgłosiłeś ale Twoje przechwalanie się tym co zrobią chłopaki wygląda jak przechwalanki nastolatka na podwórku.
Inna sprawa że trzeba zgłaszać takie sprawy.