Ze swojej strony zakończę to tak
Ja nie neguję jakości robionych czy tam sprzedawanych przez ciebie bieżników, być może faktycznie jest tak jak piszesz, że jeżeli wszystko jest robione zgodnie ze sztuką to nie ma prawa pękać i powinno być zbliżonej jakości co normalna opona. Zdaję sobie sprawę że moje komentarze pod bieżnikami i podobne do moich, są krzywdzące dla ciebie - być może faktycznie robisz/robicie dobre opony bieżnikowane. Z tym że jak zauważyłeś jest wiele firm je produkujących które oszukują i oszczędzają czy to z chęci większego zysku czy z powodu wizji być albo nie na rynku. Zatem więc, taki użytkownik (np ja), średnio więdzący na co powinien zwrócić uwagę przy zakupie bieżnika, jakiej firmy się przestrzegać ze względu na stosowane praktyki produkcyjne, lepiej zrobi jak zakupi normalna oponę bo sie nadzieje. Tym bardzie że akurat w przypadku bieżnika, w 90% przypadków cena jest wyznacznikiem danego produktu.
Ty się znasz, wiesz na zwrócić uwagę przy zakupie, więc możesz być zadowolony z ich jakości bo wybierzesz najlepszy produkt dla siebie, a ja i inni nie znając tematu bieżników, sugerując się głównie ceną, na pewno trafimy na te gorszej jakości z przypadkami o których tutaj piszemy. Żeby więc się nie nadziać na minę, lepiej zrobimy kupując markowe opony.