Juniorek, pisałem do Ciebie na fejsie, daj znać Zbyszkowi bo wcięło mi gdzieś jego numer tel.
Juniorek, pisałem do Ciebie na fejsie, daj znać Zbyszkowi bo wcięło mi gdzieś jego numer tel.
Trucha już Zbyszek wie. Widzimy się o 14 na Orlenie tam gdzie zawsze![]()
Konrad, nie czekajcie na mnie. Mam jeszcze coś do załatwienia po drodze, polecę przez Mochowo.
Widzimy się na miejscu.
Koleżanki, Koledzy - lecicie na Guinnesa 1 maja do Gliwic? jeśli tak, zajrzyjcie w wątek 'Wspólny wyjazd..." w dziale mazowieckimzapraszamy też na spocik jutro /czwartek/ w WAWIE, CH Gocław/Tesco, poziom -1, od godz. 18.30. dogadujemy wyjazd. pozdr
Miłośnicy cabrio Mazowieckie by CABRIO POLAND
Legionowo Cabrio Style
Alfa Romeo Gtv/Spider Team_916
Alfaholicy.org
Alfaholicy Mazowsze
Podkarpaccy Alfaholicy
Letnia odsłona Alfy
Narazie 50 % planów wykonane
![]()
Seba! Zacnie!szczególnie podkówki są pierwsza klasa !
No ładnie autko teraz się prezentujeseba daj namiar na kolesia od naklejek na zaciski. Przy okazji to i ja się pochwałę nowym kolorem felg
![]()
Ktoś ładnie poleciał
tak sie zastanawiam czym jezdzi autor tego badziewia, bo tutaj role zajebistych furek pelnia glownie wytwory szwabskiej mysli technicznejogolnie to jest wg. mnie tak samo malo smieszne, a nawet denne jak poprzedni filmik z AR w roli głównej i nie mowie tego dlatego, ze jezdze AR bo np. coraz czesciej mam chec na jakies e39 z 4.4 v8...
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
A'propos niemców, ostatnio czytałem sporo o RS5 i wychodzi na to że fabrycznie nowe mają o 30-40KM mniej niż w katalogu, do tego zbierające się nagary w kolektorze (wtrysk bezpośredni) i po 70tys. km silnik wypluwa zaledwie 320KM z deklarowanych 420, a trafiają się nawet gorsze przypadki![]()