Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Wahacze były montowane jednocześnie.Lewy górny TRW wytrzymał 15 Kkm i miał luzy na tulejach po wsadzeniu PU wytrzymał następne 60 Kkm i to był kres sworznia. Prawy wytrzymał 30 Kkm i też dostał luzów na tulejach, chciałem wsadzić PU niestety warsztat który montował te wahacze widocznie przeciągną śrubę sworznia i przy próbie odkręcenia nakrętki sworzeń pękł. Więc zamontowałem nowy wahacz TRW i śmiga do dziś czyli ponad 50 Kkm.
Muszę kupić nowy wahacz górny i tym razem postawie chyba na trw . może ktoś polecić pewne źródło (poza aso) - pytam bo pewnie w sieci można się natknąć na podróbki. Ktoś coś ?![]()
Dolne fasty 30 tys km i bez luzow, gorne po 20 tys z lewej sworzen wybity i prawy mial luzy. Polecam dolne fasty, gora TRW
ja tam śmigam na lamfolderach nową alfą puki co 7 tyś i nic sie nie dzieje tylko cenowo jest porażka za jeden górny do 156 zapłaciłem 180zł
Znajomy też mi polecał właśnie firme Lemforder, z tego co tutaj czytam to nie byłby to głupi pomysł, a wręcz przeciwnie, ale fakt faktem... cena nie powala.
Powtorze sie - lemforder przetrwal ok 25kkm i sworzen zaczal stukac, trw po 50kkm sworzen ok, ale tuleje zaczely stukac. Poszly nowe trw.
jak kupujesz lemfordera za 160 lub mniej to sie nie dziw :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
jak kupujesz lemfordera za 160 lub mniej to sie nie dziw :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kupiłem w autosklep24. W drugiej alfie tez mam lemfordery na gorze - po 15kkm cisza.