Dla innych odkładających czujniki. Przewód od wstecznego jest różowo biały i jest w białej kostce
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dla innych odkładających czujniki. Przewód od wstecznego jest różowo biały i jest w białej kostce
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Diagnostyka komputerowa,kasowanie błędów, resetowanie inspekcji, podglad parametrów. Milicz i okolice więcej priv
Możesz dokładniej napisać jak ten kabel przeciągnąć do kabiny? Może jakieś foto poglądowe![]()
Dzięki Panie Łukaszu za zdjęcie, jest zrobione jak ori i tak też będę próbował wymodzić.
Pozdrawiam
A czy mając czujniki z tyłu wystarczy dołożyć przód i osiować czy trzeba kombinować z inną centralką?
Wiem, że przy samych tylnych można aktywować funkcję wyświetlania, która podobno nie działa, ale jak się to sprawuje dokładając przód? Robił ktoś?
Należy wymienić centralke dołożyć brzeczyk wiązka pod zderzak i 4 czujniki -osiowanie i masz fabryczne
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Czy wymieniając centralke na tą od czujników przód i tył można mieć tylko czujniki tył?
Pewnie ta centralka lepiej gada z komputerem niż tylko "tylna" i wyświetlanie było by prawidłowe.
Po aktywacji wyświetlania na ori tylnych czujnikach pokazuje tylko ogólnie ze coś jest bez wskazywania boków itd. Może jakby wymienić centralke to by się poprawiło.
Ta od czujników przód/tył to 60693882?
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Tutaj masz jak ja dorabiałem temat czujników przód i tył http://www.forum.alfaholicy.org/showthread.php?t=87562
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON