Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156sw (tak myślę) co trochę nierozważnie wyprzedzał kogoś w Brzozówceminęliśmy się zaraz przed Tarnowem.
Ledwo wyhamowałem, nieźle by wyglądała czołówka dwóch 156.
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Gtv, z którym jechaliśmy sobie dzisiaj po 8:00 od zjazdu z zakopianki w opatkowicach aż do tandety. Ramek nie było, ale przecież nie każdy je ma założone, więc może i tak tu zagląda.
Czerwona Gtv to jest to co musi wreszcie zagościć u mnie w garażu...jak nie to nie wytrzymam![]()
Pozdrawiam czerwoną 147 której się spieszyło w Piekarach w kierunku Liszek dziś około godziny 7.40 .
Pozdrowienia dla Kolegi w 147 i Jego rodzinki spotkanych dziś pod kopcem Kraka z okazji Rękawki![]()
Pozdro dla alfaholików widzianych w autka.pl. Tuningowane KBC i stojące z patykiem KRK.
Nadymione z komórki.
Pozdrowienia dla czarnej 147 z koniczynkami na parkingu pod decathlonem w plazie. Chyba długie zakupy były![]()
Pozdrawiam kierownika bordowej 156 sedan KTA...50 który jechał ze mną w korku na A4 od brzeska w kierunku bochni zawsze to raźniej![]()
To tuningowane dziś w autka.pl KBC to moje ale ciebie nie widziałem? Trzeba było się zatrzymać i pogadać![]()