Ja też się pisze
Ja też się pisze
Jestem chętny![]()
Spoko tylko się zastanawiam jak to zrobić bo jesteście z różnych części Polski a nie chce ryzykować i wykładać 5200pln na 10 kompletów żeby potem 5 montować w sciance gipsowej w domu. Ci co są z bliska to nie problem . PS. Oczywiście do ceny należy doliczyć koszta wysyłki . Już myślałem nad tym żeby zrobić jakąś liste chętnych na 100%( z wysyłką ) i jak się uzbiera 5ka lub 10tka wpłacicie sobie kasę na konto hurtowni z jakimś dopiskiem w stylu Alfaholicy i oni na wskazany adres wyślą ( taka opcja byłaby najlepsza bo zaoszczędzi mi to biegania
- moją kożyscią będzie cena jaką i wy zapłacicie za towar czyli -taniej
) . Jutro podjadę jeszcze do niego i spytam o taką możliwość bo wolę nie być pośrednikiem jak to niekonieczne . Do każdego kompletu wedle życzenia -faktura/paragon czyli full opcja gwarancji .Macie czas - zastanówcie się. Możecie też jak już pisałem - zebrać z regionu grupowe zamówienie i wysyłka pójdzie taniej na jeden adres i po jednej wpłacie . Coś się wymyśli
![]()
Ja myślę, że też najlepszą opcją będzie wpłata na konto hurtowni, z np nickiem z forum. Nazar dostarczy listę osób (nicki) i panowie po tym dojdą kto przelał kasę i dlaczego mniej niż normalnie ;-)
Ew....wyłożysz kasę, a późnej pokażesz foty jak to ładnie świeci w domu:-P :-P
No ta pierwsza opcja wydaje mi się najlepsza tylko trzeba zrobić listę i dopiero przelać bo jak się uzbiera 7 ludzi bo 3 zrezygnuje to nie pusci za 520 tylko za 550 i lipa . Podjadę jutro i się i spytam o to i o koszta wysyłki żeby było jasne co do grosza . Jade 18.04 nad morze więc macie spokojnie czas na "przemyślenia" . Jutro zapodam nowe wieści z hurtowni. Jest już nas 4rech
![]()
Dobrze byłoby ogarnąć temat, aby przyszły jak najszybciej ;-)
+1 dla mnie w razie czego![]()
To już nie zależy ode mnie . Macie tu stronkę z DRL . I widzę ,że są 2 rodzaje tych lamp : Jedne ciemne ale z ringiem- półksiężyc i jasne z okrągłym ringiem : http://www.c-t-s.pl/products.php?cat=56
Ja też jestem chętny
Jak się dogadam pozytywnie z Bossem to robimy listę na zakupy - po kolei numerami i jedziemy . Cierpliwości - jutro dam znać .