Hej wszystkim,
To mój pierwszy post tutaj z racji że rozglądam się za bellą no. 147. Mam jedną na oku, tylko zastanawia mnie kilka kwestii i dlatego potrzebuję pomocy. Znalazłem Alfę 147 z silnikiem 1.9 jdtm. Poniżej zamieszczam to co udało się znaleźć po numerze VIN na stronie win-decoder.pl :
Poprawnie rozkodowano. MARKA Alfa Romeo MODEL 147 TYP Hatchback ROK PRODUKCJI 2007 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1910 RODZAJ PALIWA Diesel LICZBA DRZWI 4/5 MOC 120 kW / 163 KM OPIS czarny-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, system nawigacji, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tapicerka welurowa, tempomat, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, ABS, ASR, poduszki powietrzne, immobiliser, alufelgi, światła przeciwmgłowe
1. Czy te Alfy wychodziły w ogóle w takiej konfiguracji jeśli chodzi o moc? Wszędzie widziałem wersje 150KM lub 170KM. Dane ze stronki zgadzają się z tym co podaje sprzedawca w ogłoszeniu, autko początek swojego życia spędziło w Belgii.
2. Jak bardzo prawdopodobne jest że ten egzemplarz będzie posiadał filtr cząstek stałych? Może trochę głupie pytanie, ale cóż.
3. Po nr VIN znalazłem cokolwiek tylko na wspomnianej stronce. Na ePAR fiata nic nie znajduje dla tego VIN, jaka może być tego przyczyna? Czy jest sens jechać do ASO i próbować się czegoś tam dowiadywać skoro na ePAR-ze nic nie ma?
Bellę będę miał okazję zobaczyć w piątek, wcześniej może uda się to kumplowi i zaufanemu mechanikowi. Będę bardzo wdzięczny za pomoc![]()