Witam serdecznie.
Co koledzy sądzicie o sztuce z linka poniżej?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID4pa8uS.html
Sprzedający zrobił na mnie nie najgorsze wrażenie.
Witam serdecznie.
Co koledzy sądzicie o sztuce z linka poniżej?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID4pa8uS.html
Sprzedający zrobił na mnie nie najgorsze wrażenie.
Folia dramat ja dla mnie, powierzchnia do mierzenia lakieru się zmniejszyłaBierz ją do jakiegoś serwisu na sprawdzenie i kupuj
![]()
na zdjęciach wygląda w miarę.
Ta folia karbon pasuje jak... no właśnie ciężko to jakoś nazwać.No ale maska dach klapa to dodatkowe 20KM hehe :-)
Zapytaj o DPF, EGR, obejrzyj koło pasowe (przy 2.4 lubią sie nadrywać) Sprawdz stan tarczy hamulcowych. W przypadku mojej alfy poprzedni własciciel tez sprzedawal z powodu wyjazdu ale nie do USiA tylko do Chin. Pozniej Chiny to ja mialem a raczej czeski film, kiedy polowa podzespolow wymagala ingerencji.No ale teraz autko lata jednak jeszcze troche i moglbym za ta kase kupic jeszcze jedna 159.
Ktoś się orientuje czy taką folię można ściągnąć?
Pewnie ze mozna tylko nie wiadomo w jakim stanie jest lakier pod folia. Moze lepiej nie sciągac a okleić reszte :-D
Nie widziałem na żywo...mam obawy ale z gustami się nie dyskutuje.Lista wymienionych elementów jest imponującą wiec pewnie bym przebolal jeśli jakieś inne niespodzianki by nie wyskoczyły.
Imponujące będzie jak sie zmiescisz w kilkunastu stówkach na starcie. Zwróć uwage na to o czym wyzej pisałem.Wywalenie klap 500zl wzwyż + egr. Rozrzad orginalny kompletny Recambi 470zł. DPF ze strojeniem 1200zl w góre. Nie sztuka kupic tylko ogarnac zeby to jezdzilo jak trzeba.
Cześć,
Nietypowy problem-pytanie:
Czy koledzy są w stanie powiedzieć o tym co na poniższych zdjęciach? Mam na tapecie 159. w której brak (jak sie okazało) zaślepki pod kierownicą pod poduszką kolanową kierowcy - czy ta wystająca śruba z brązowawo-miedzinego kątownika jest fabryczna czy ktoś coś sztukował? Bo zaczep to widzę że urwany. Poza tym reszta ok czy jest coś, czego nie powinno być albo powinno wyglądać inaczej? Jakieś zauważone modyfikacje lub uwagi?
Poboczne pytanie - czy takie coś jest akceptowalne przy sprzedaży?
![]()
Witam, z tymi "wyjeżdżającymi" sprzedającymi to też różnie bywa, widziałem już ogłoszenia o konieczności pilnej sprzedaży z powodu wyjazdu które wisiały po pół roku... To auto też dość długo się nie chce sprzedać, kiedyś zwróciłem a nią uwagę własnie ze względu na "karbon" na lakierze, wtedy była sporo droższa niż obecnie. Oczywiście nie wyrokuję bo jednak ta Alfa może być w doskonałym stanie (niewysłużone, zadbane wnętrze na plus) i warte swej ceny, ale to już trzeba dokładniej zbadać.