Witam szukam kogos kto wgra wirusa do mojej alfy 1,9 16 v 140 km w miarę rozsądnej cenie (okol Wroclawia)prosze pisac na pw pozdr.
Witam szukam kogos kto wgra wirusa do mojej alfy 1,9 16 v 140 km w miarę rozsądnej cenie (okol Wroclawia)prosze pisac na pw pozdr.
www.evodynamics.pl tylko to nie będzie wgranie wirusa, a normalnie zrobiony program.
do usunięcia. nie ten temat.
Ostatnio edytowane przez Casio ; 19-04-2015 o 17:18
trochę korci mnie spróbować własnymi siłami coś ugrać z moim silniczkiem 105konnym. Przeleciałem cały wątek co czym i jak. Jednak od tego czasu się coś się mogło zmienić stąd pytanie który interfejs na ten moment będzie najlepszy galletto 1260, mpps czy jednak kwp2000. Dzięki za podpowiedzi
Ostatnio edytowane przez tomaszek91 ; 22-04-2015 o 21:18
No po kilku próbach coś tam sądzę że wyszło. Przyjdzie kabel będę testować nie znam się na tym ale uważam że zrobiona jest lekko i nic mi się po drodze nie wysypie. Nie były ruszane smoke limiter ze względu na to że jest zrobiony w serii na 70,47 a ja ustawiłem maksymalną dawkę 69. Tak samo jest z mapami duration. Czasy w nich są już wyliczone nawet dla wtryskiwania 70mg. Co zmieniłem, zmieniłem driverwish, trothe limiter(tutaj do końca pewny nie jestem czy aby odpowiednio ustawiłem tak żeby jednak nie ciął dawki paliwa) Wyłaczyłem EGR, no i podkręciłem całe mapy raila tak że ciśnienie maksymalne wychodzi 1400 ( Wszystkie wartości zwiększyłem o 50) i to chyba wszystko jeśli o niczym nie zapomniałem. Wrzuce niżej orginał i mod. Pierwszy raz to robiłem także wydawać mi się może swoje a być całkiem do dupy chociaż liczę że jak ktoś rzuci okiem powie chociaż że jest średnio![]()
Ja bym tego nie testował na swoim aucie![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
z tego co ktoś mnie naprowadził wynika że sprzęgło dostaje na nim po d...
Witam,
Poszukuje dobrego wsadu do Alfy 159, 1,9 JTDm 2009r. automat 150 KM. Ma ktoś może coś ciekawego dającego z180 km i 380-390 Nm??
Najlepiej jakby pasował do MPPS v12 - proszę o wysyłkę na lukszy25@wp.pl
Z góry dziękuje.
wyślij ori, coś się wymodzi.
ps. za wysadzenie silnika lub zmielenie skrzyni nie odpowiadam.
Podaj maila to wrzucę ori.
Mam nadzieję że nie katapultuje mnie po wgraniu :-)
Dzięki za pomoc.
Pozdr