Dzisiaj na Gdańskiej około 9:10 srebrna 147. Sorry, jeśli to ktoś z forum, że tak się wcisnąłem przed zderzak, ale trochę się spieszyłem![]()
Dzisiaj na Gdańskiej około 9:10 srebrna 147. Sorry, jeśli to ktoś z forum, że tak się wcisnąłem przed zderzak, ale trochę się spieszyłem![]()
??![]()
AR1451,9JTD witaj kolego Ty zapewne smigasz po Dąbiu tą ala żółtą 145...?
Tak dokładnie miałem ją na samym początku prawie 3 lata jak dobrze pamiętam, a teraz posiadam grafitową 155 która smigam własnie po Dąbiu... wiec zapewne nie raz mnie widziałes
Pozdro
Widziana srebrna 166 zapewne kolegi Dachuna moscie Pionierów w strone miasta koło godziny 10.00 chciałem zatrąbic, okurat leciałem ciężarówką ale jak sie zrównałem z bellą to ujzałem jakąs Panią za kierownica wiec zwątpiłem i poleciałem dalej hehe ;p
czarna 166 na niepodleglosci przy mcoraz 146 skrzyzowanie santockiej z 26 kwietnia to chyba jest.
Skrzyżowanie 26 kwietnia z Santocką odwiedzam codziennie pon-pt o 7:00 i 15stej...W okolicy Ku Słońcu lata ciemna 166 hehe - nie nie, to nie Wojsaw
...
a no śmigam tą żółtą po Dąbiu) wkoncu znalazlem czas zeby zalozyc tu konto. Więc jak jakieś zloty będą to prosze mnie informowac z pewnoscia sie pojawie. A tą zieloną 145 kupił moj kolega też z dąbia.POZDRAWIAM
Witamy ,zapisy na grilla są w innym poście na Głębokim 29.03 zapraszamy !!!!
![]()