Strona 5 z 19 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 190

Temat: rekord

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

HHehe Robert coś w tym jest Ważne ,że impreza tuż tuż , będziemy w tym uczestniczyć i jak się uda to na ścianach naszych domostw zawiśną odpisy rekordu czego i tobie , sobie i wszystkim co się do tego przyczynią życzę .
    Czyli sumując - regulamin jest , zasady i wymagania są - wystarczy poczytać i zastosować się bądz nie . Każde auto startujące dostanie "plakietkę" z numerem startowym i tyle w temacie .

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Berety krzywe to ktoś z Was ma. Napisałem pytanie i w końcu dostałem odpowiedź. Online rejestracja jest wymagana a Wy ciśniecie, że to tylko ankieta. Kto kogo w ciula robi? Nic nie mam do ARGŚ i wali mnie to ile kasy w to wkładają. Interesowała mnie tylko jedna rzecz a Wy o zmianie indywidualnie prawa pod osoby. Sami się zastanówcie co piszecie.

Nadymione z komórki.

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post
    Proszę nie zapominać że druga (i właściwa) rejestracja , połączona z nadaniem numeru startowego będzie na miejscu. Numery będą przydzielane wg kolejności przyjazdu na parking.
    Sam tu kolego piszesz o rejestracji po za rejestracją. I kuźwa ch.. wie czy jechać czy nie.

Nadymione z komórki.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Embrion Avatar waldis
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 JTDm 120KM Sportwagon

Domyślnie

Tak was czytam i sam się zastanawiam czy jechać,bo do tej pory to pojmowałem to jak jakieś małe święto fanów alfy,a wychodzą tu na siłe jakieś animozje...po co wam ta napinka?Po co to obrażanie?
    Ktoś coś robi,poświęca swój czas i pewnie jakąś tam kase,jeżeli nie umiesz pochwalić i podziękować to przynajmniej nie krytykuj,bo możesz usłyszeć "Zrób to sam lepiej."
    Impreza jest dobrowolna,jeżeli coś komuś się nie podoba to nie musi brać w niej udziału.
    Jak robisz rezerwacje w hotelu przez neta,to po przyjeździe na miejsce pakujesz się bezpośrednio do pokoju czy idziesz do recepcji,dajesz swoje dane itd.???

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Cytat Napisał jaboleq Zobacz post
    I kuźwa ch.. wie czy jechać czy nie.
    Szczerze ? - proponuję nie jechać. Bo jeśli ktoś ma tam pojechać i mieć pretensje o "wszystko i nic" to lepiej żeby tam wcale nie jechał i nie psuł innym zabawy. No chyba że właśnie o to chodzi.

Cytat Napisał waldis Zobacz post
    Tak was czytam i sam się zastanawiam czy jechać,bo do tej pory to pojmowałem to jak jakieś małe święto fanów alfy,a wychodzą tu na siłe jakieś animozje
    Niektórym właśnie o to chodzi żeby zniechęcić innych bo ta impreza i jej organizator nie jest po ich myśli. Tylko tyle i aż tyle.
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał waldis Zobacz post
    Jak robisz rezerwacje w hotelu przez neta,to po przyjeździe na miejsce pakujesz się bezpośrednio do pokoju czy idziesz do recepcji,dajesz swoje dane itd.???
    I tak idziesz do recepcji a po za tym hotel nie udostępnia danych innym. Tak w temacie twojego postu.

Nadymione z komórki.

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

No z tym udostępnianiem przez hotel danych to moglibyśmy założyć osobny temat...ale to nie miejsce i czas.
    Skoro w hotelu po rezerwacji idziesz zrobić własciwą rejestracje,to jeżeli masz ochotę brać udział w biciu rekordu,to potraktuj tą rejestracje/ankietę jako rezerwację jedego miejsca parkingowego z tysiąca jaki jest przygotowany dla uczestnków i zrejestruj się po przyjeździe jeszcze raz,żeby potwierdzić przybycie,a jeżeli nie masz ochoty to nie przyjeżdzaj,zrób grilla w tym dniu,albo coś innego równie przyjemnego i tyle w temacie,szkoda zdrowia na te utarczki.Udanego długiego weekendu.

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

A myslalem ze to tylko ja tu tak Marudze! hehe, Panowie, wyluzujcie... Jedziemy wszyscy, bedzie pewnie smiesznie jak bedziemy sikac na opony ustawiajac sie w kolumnie na 1500aut- czyt. 18km. Ciekawe czy przewidzieli taka ilosc aut i kolumne na tak dluuuuga odleglosc

Użytkownik Romeo Avatar Shorty10
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa 156 1.8 1998r. Sedan

Domyślnie

Nie chcę się mieszać do dyskusji, ale pracowałem w hotelu i tak się składa, że twoje dane idą później między innymi do biur podróży, firm turystycznych i oczywiście innych hoteli. W jednym hotelu ci wyślą później swoją ofertę, która będzie traktowana jako spam, a w drugim zapomną o tobie. Taka ciekawostka jak już mówimy o danych osobowych.
    Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia

Były:
    Opel Astra 1.6 1998
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
    Seat Cordoba 1.6 1999
    BMW E36 316i 1998

Jest:
    Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005

Moja Becky 1.8 T.S.

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

Może padnie przy okazji jeszcze rekord Guinessa w długości korka w Gliwicach

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

Cała rzecz w tym, że chcę uczestniczyć ale bez rejestracji online bo ta udostępnia moje dane dla firm trzecich. Dla samego rekordu ok dane podać można ale bez rejestracji online nie można brać udziału. W tym sęk.

Update:
    https://www.facebook.com/AlfaRomeoGo...165134/?type=1

Czyli bez rejestracji online definitywnie nie ma po co się zjawiać. Tyle w temacie.
    Ostatnio edytowane przez jaboleq ; 25-04-2015 o 18:31