Witam,panowie szybkie pytanko,czy siedzenia kierowca pasazer pasuja od polifta do przed lifta,oraz czy tylna kanapa od sedana pasuje do SW ale kanapa ta jest dzielona i oparcie skladane czyli jak w Sw.
Witam,panowie szybkie pytanko,czy siedzenia kierowca pasazer pasuja od polifta do przed lifta,oraz czy tylna kanapa od sedana pasuje do SW ale kanapa ta jest dzielona i oparcie skladane czyli jak w Sw.
Przód będzie pasował gdyż sam mam auto po takiej operacji natomiast tył ma inne ukształtowanie boczków. Wypatrzyłem to na zdjęciach na all gdy sam szukałem zestawu dla siebie.
SW ma po bokach na tylnej kanapie osobne elementy w sedanie oparcie jest w jednym kawałku ale to oparcie o które mi chodzi jest także dzielone i ma też te boczki osobne.ale muszę mieć pewnoscczy będzie pasowalo
Odkopie temat. I jak Misiu z kanapą? Pasuje z sedana ze składanym oparciem czy nie?
Moge powiedziec na temat siedziska, Wchodzi ale nie pasuje idealnie. Zostają przerwy miedzy siedziskiem a oparciem
Od kupuje. Czy siedzisko z SW pasuje do SEDANA? Mam polift a. Siedzisko jest mało wygodne (profilowane)
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka