Ty możesz popatrzeć![]()
Ale nic nie płacisz, a często już za samo patrzenie trzeba zabulić
PS.
Na stronie wydarzenia na fej-zbuku znalazłem taki oto fragment tekstu:
"Podczas trwania próby wszystkie ważne komunikaty i uwagi będą przekazywane na kanale CB (uczestnicy którzy nie posiadają CB radia, a posiadają smartphone proszeni są o pobranie aplikacji na Android lub i OS w celu nasłuchiwania)"
O jaką aplikację na smartfona chodzi? Zastanawia mnie to tym bardziej, że mam WP8![]()
Ostatnio edytowane przez latem666 ; 26-04-2015 o 09:58
Na pewno 100% zarejestrowanych online się nie zjawi, jak więc organizator widzi "wkręcenie" się na ich miejsce?
Bo skoro chodzi tu o miejsca na parkingu, to rozwiązanie odstąpienia miejsca chyba nie byłoby problemem?
No chyba, że organizatorom nie zależy na jak największej ilości aut![]()
Nikt nie jest w stanie przewidzieć czy będą wszyscy czy nie . Ja już pisałem- moim zdaniem ci co chcą przyjechać choćby zobaczyć imprezę to i tak przyjadą i zaparkują gdzieś w pobliżu a co będzie to będzie . Obiecywać nikt też niczego nie może bo potem będzie więcej pretensji niż radochy z imprezy . Jakby wszyscy się zapisali ( ci co tego nie zrobili z przyczyn znanych tylko sobie ) to by teraz problemów nie było i pytań a czy z 2000 zrobiło by się 1000 czy z 1500 zrobi się 700 - czas pokaże .
Mogę wiedzieć kto proponuje?
Ponieważ jestem zasypany wiadomosciami
Nie bede przeciez palcem pokazywal a i znaczenia nie ma kto tylko ze cos sie jednak da ale nie kazdy moze
Z reszta nic zlego nie widze w zalatwieniu wjazdu komus
Ale niech to sie odbywa jakos dla wszystkich i bedzie gitara.
Nic sie nie czepiam - ja tylko dopytuje bo jak widac jednak sporo osob nadal twierdzi ze rej online nie jest wymagana - nawet jakies 2 minuty temu odeslalem kolege z fb do tego tematu bo pisal ludziom ze nie trzeba byc zarejestrowanym