A to wiem tylko ze z podkarpacia zmienili wczoraj wyjazd o pół godziny wcześniej.
A to wiem tylko ze z podkarpacia zmienili wczoraj wyjazd o pół godziny wcześniej.
Ostateczna wersja następująca: wyjazd wiadomo 1 Maja, Stacja Arge ( Wielogłowy), zbieramy się 4:15 wyjazd 4:30, i grupa NS jedzie sama bez Rzeszowa i innych miejscowości
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Czesc wszystkim,
Wiem, że to pytanie już kiedyś padło, ale pilnie poszukuje mechanika albo kogoś kto poprostu potrafi sprawdzić parę pierdolek -
Odebrałam auto z serwisu z (prawdopodobnie) odlaczonym przelacznikiem świateł awaryjnych i nieopuszczajaca się szyba...
"fachowcy" z super serwisu mieli problem z założeniem mieszka lewarka, więc do nich z trzecią już reklamacja nie wrócę...
Będę wdzięczna za info
Pozdrawiam
Można wiedzieć cóż to za wspaniały serwis aby omijać.
a to już mam 2 takie super serwisy. Wikar - wiem, że salon forda bla bla bla, ale samochod zepsul się w poblizu - trzymali go 3 miesiące, mimo mojego ponaglania, po czym kiedy chciałam samochod odebrac nawet go nie poznałam - był tak zdewastowany, brakowało części, nawet dywaniki były pociete a samo auto - miało problem aby w ogóle odpalić. Po reklamacji coprawda rzeczy w cudowny sposób się znalazły ale mechanicy meczyli się godzinę aby założyć mieszek...
drugi superserwis nazywa sie "Piero Auto", na nawojowskiej - Miał wymienić sprzęgło i komputer pokladowy - policzyl sobie 2 tysiące a nastepnego dnia okazalo sie ze nie wymienil niczego.
Napewno zaraz ktos mnie tu wyśmieje jakich partaczy wybieram do napraw - w Sączu mieszkam od kilku miesiecy, niestety nie znam żadnych warsztatów.
Ja obecnie mam 4tą alfa w przeciągu 5 lat i od poczatku serwisuje i naprawiam u motosowy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Próbowałem kiedyś polecanego Tomka KrK z Krakowa ale porażka nie polecam. Wymienili mi część na używaną nie mówiąc o tym a usterka nie została w ogóle usunięta i przestałem eksperymentować i serwisuje u motosowy.
Czemu chcecie być tam na 7 rano jak rejestracja jest do 10 godziny?
No wyjazd o 5.30 był całkiem optymalny, ale jak dzisiaj przeczytałem że godzinę wcześniej to oslablem.