...tak sobie pomyślałem ktoś ma może pojecie ile 156 gta jest w naszym pieknym kraju ....jak to policzyć???.....ile 10-20....-100?
...tak sobie pomyślałem ktoś ma może pojecie ile 156 gta jest w naszym pieknym kraju ....jak to policzyć???.....ile 10-20....-100?
Ja dotychczas widziałem tylko dwie z czego tylko jednej miałem okazję lepiej się przyjrzeć. Była to czerwona berlina na warszawskich rejestracjach z ramkami arkuszowej. Z kolei 147GTA widziałem tylko w UK. Myślę ze w Polsce jest maksymalnie z 20-25 sztuk
Z czego 3 sztuki są na allegro w tej chwili. I nie ma w tym nic dziwnego
że 10-20% tych aut jest do sprzedania. Takiego samochodu nie kupuje się
na długo a znalezienie klienta swoje trwa, jeżeli nie chce się oddać za grosze.
Ja tak raz w miesiącu przeglądam serwisy za właśnie 147 i 156 GTA
i zwykle są 3-4 sztuki. Oczywiście często się powtarzają.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
kiedyś z kolegą widzieliśmy pod C.H. Plaza Sosnowiec dwie czarne 147 GTApiękny widok
jeździ też taka po fl widzę często, pod maską ma pewnie diesla a z tyłu napis gta ;P
przypomniało mi się jak kiedyś kolega powiedział że w Polsce jeździ więcej bmw m3 niż zostało wyprodukowanych heheh![]()
...jak to nie kupuje sie na dlugo??? jak sie kupuje swiadomie ...to na zawsze ja kupilem od pierwszego wlasciciela polską i mam nadzieje ze na zawsze...nie wiem bo sprzedała sie jedna sportwagon w czerwieni do wrocławia ale na dzis jest 2 w krk ...moja i przyjaciela ...kurcze wspanaiłe auto i pomału doceniane ...niepotrzebny jakiś strach wokól gta jest rozpowszechniany a nie jest tak złe i drogo...pali mniej niz 2.5 v6...uwierzycie?
Ja mysle, ze jest ich wiecej niz 100. Na przestrzeni kilku lat widzialem okolo 7 szt. Natomiast 147 GTA osobiscie widzialem tylko jeden raz.
A jak to policzyc? Dokladnie chyba sie nie da, ale ciekawe, czy takich informacji udostepnilby przedstawiciel AR w Polsce. Tzn czy udzielilby odpowiedzi na pytanie: ile w Polsce sprzedano AR 156 GTA?
Pozdrawiam.
- Rafal
2 szt GTA jeżdżą na 100% w Łodzi SW i Berlina
BARTEKL masz w 100 procentach racje kupuje sie wlasnie na dlugo chyba ze ktos wczesniej nie zmierzyl sil na zamiary i wydawalo mu sie ze kupuje cos a la golf 2 gti a to niestety nie ta liga a ze na allegro sa ...no tak jedna w gazie...sory druga na poliuretanach sory ...i z jedna moze cos nie tak bo jest od roku prawie na allegro...wyglafa na to ze jest w kazdym duzym miescie okolo 2 czyli w samej wawie kraku poznaniu wrocku itp wiec faktycznie kolo 50 jest na pewno ....oczywiscie mowa o 156...fajnie byloby wszystkie zobaczyc kiedys w jednym miejscu hmmmmmmmmmm