Mnie też proszę dopisać
Mnie też proszę dopisać
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Sory ze tak dlugo nie odpowiadalem, ale pewien nie bylem i niestety nie bede mogl wpasc. Jeszcze raz dzieki za informacje i sory za zamieszanie.
hej nie chce się zapisywać bo nie jestem pewien czy bede obecny ale czy ew jedna osoba więcej robi jakąś różnicę?
jesli tylko pozbędę sie dymu z silnika to i ja jestem chętny, mozna jakies szczegóły na PW
Pytanie organizacyjne. Doliczyłem sie 8-10 aut, na każde min.25 minut. To zajmie trochę czasu. Czy możemy ustalić jakąś kolejnośc, żeby nie tracić całego popołudnia?
Więc może drugi termin?
nie no koledzy już zamierzacie się kłócić o to kto pierwsz kto drugi??, wjeżdżamy tak jak się przyjedzie,
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Nasze przybycie przed chwilką potwierdziłem!
Możemy zrobić tak, że komu się spieszy wjeżdża w pierwszej kolejności, a kto może zostać, popatrzeć i pogadać wjeżdża pod koniec.
Pan od hamowania naszych samochodów będzie o godzinie 12:30 - znów niezależne ode mnie:/. Ja będę na miejscu ok. 12:00.
Pomiar trwa do 20 minut (najdłużej zainstalowanie auta na hamowni).
A co jest dla Kolegi niejasne? Wydaje mi się, że wszystko jest powiedziane w pierwszym poście.
Za miesiąc, może 2 będę robić wariator i będę jechać jeszcze raz, więc znów zrobię temat na forum i się ustawimy w więcej osób.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka