Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 190

Temat: rekord

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Rigidigi Zobacz post
    Ja mam dwa pytania do organizatorów.
    Wcześniej był zapowiadany mail na 28.04 z końcowymi wskazówkami dla uczestników. Czy mailing wyszedł, bo ja osobiście nie dostałem i teraz nie wiem, czy się martwić, czy tak miało być?

I drugie pytanie, czy na pewno dacie radę zarejestrować 1000+ samochodów w 2,5h?
    Może jakaś uproszczona procedura? Może sami możemy sobie wydrukować dane i je tylko zatwierdzicie?
    Część maili poszła wczoraj , część idzie dzisiaj ze względu na procedury antyspamowe. W mailu jest regulamin imprezy i instrukcja które można w razie czego pobrać ze strony www lub na FB. Punktów rejestracyjnych ma być kilka a w każdym również po kilka osób. Rejestracja to podanie imienia i nazwiska , numeru rejestracyjnego pojazdu , adresu email , modelu pojazdu , wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych ( krzyżyk) , akceptacja regulaminu (krzyżyk) i pobranie pakietu startowego. Wedle zapewnień osób które mają się tym zajmować zdążą się z tym zmieścić w czasie. Jest też mała rezerwa czasu w razie czego.
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Użytkownik Alfa i Omega Avatar siroccoxp
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V JTDm blu daytona. BMW E91 320 kombi

Domyślnie

Zauważyłem, że na trasie przejazdu są dwa przejazdy kolejowe, nie ma ryzyka, że nagle jakaś drezyna śmignie i kolumna będzie musiała się zatrzymać ? Tak samo w Bojkowie. Jakiś niefrasobliwy mieszkaniec mógłby swoim Yarisem przeciąć kolumnę bądź różne inne zbiegi okoliczności mogłyby się przytrafić. ;-) Takie moje gdybanie z cyklu a gdyby
    "Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał siroccoxp Zobacz post
    Zauważyłem, że na trasie przejazdu są dwa przejazdy kolejowe, nie ma ryzyka, że nagle jakaś drezyna śmignie i kolumna będzie musiała się zatrzymać ? Tak samo w Bojkowie. Jakiś niefrasobliwy mieszkaniec mógłby swoim Yarisem przeciąć kolumnę bądź różne inne zbiegi okoliczności mogłyby się przytrafić. ;-) Takie moje gdybanie z cyklu a gdyby
    Wszystko będzie wyłączone z ruchu a w wielu miejscach będą barierki ochronne. To nie jest partyzantka Projekt trasy został zatwierdzony w zarządzie dróg i wszystko jest w nim przewidziane. Odpowiednie służby będą zabezpieczały cały teren.
    AR Mito 1.4 (11) - jest

--> Fanpage i Grupa

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

No to w takim razie stresu niema :-D
    "Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"

Użytkownik Maniak resoraków Avatar micorl
    Mieszka w
    Siewierz/Mierzęcice
    Auto
    147 FL JTDM 16v TI Q2 - była,159SW JTDM 16v TI - była,A147 FL 1.6 T.S, Giulietta JTDM 2.0

Domyślnie

Panowie będzie zajeb....!!!!Mam już parę lat, niektórzy powiedzą, że jestem dojrzałym facetem, ale to wydarzenie robi ze mnie nastolatka

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

smarkacz jesteś
    :-)
    jo cie pamiyntom ze piaskownicy

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    AR 33 1.7 8V 92',AR 166 3.2 V6 24v 2003 FL Distnctive

Domyślnie

Wiadomość otrzymałem a dla tych co jej nie otrzymali wklejam poniżej:
    "Witam,

Poniżej regulaminy obowiązujące podczas imprezy związanej z Biciem Rekordu Guinessa. Najważniejszymi dwoma punktami są:
    1. Rejestracja będzie się odbywać od godziny 7:30 do 10:00. Zarejestrować się musi każdy chętny uczestnik bicia rekordu. Rejestracja on-line odbyła się w celu zebrania bazy w celach statystycznych aby wiedzieć ilu gości możemy się spodziewać oraz posiadać kontakt emailowy.
    2. Każdy z uczestników musi koniecznie posiadać białą kartkę A4 na podszybiu w widocznym miejscu podczas wjeżdżania na teren parkingu Europy Centralnej. Brak takiej kartki będzie skutkować skierowaniem samochodu na parking dla gości.

Regulamin oraz instrukcja uczestnika (PL): http://ar-gs.pl/rekord/RegulaminUcze...Instrukcja.pdf
    Rules for participation (ENG): http://ar-gs.pl/rekord/RegulaminUcze...trukcjaENG.pdf

Regulaminy Europy Centralnej:
    http://ar-gs.pl/rekord/RegulaminParkinguCH-EC.pdf
    http://ar-gs.pl/rekord/RegulaminSkroconyCH-EC.pdf"

Użytkownik Embrion
    Auto
    156 1.9 2003, A4 B6 1.9 2003

Domyślnie

Cytat Napisał manu Zobacz post
    - na Bojkowskiej jest start przez 4,5 km będziemy jechać kolumną z prędkością max 40km/h , cała ulica Graniczna jak jeden pas ruchu Bojkowskiej jest zarezerwowany dla Nas , także nic nie stoi na przeszkodzie żeby światła lub coś innego zatrzymało kolumnę
    To zdanie jest dwuznaczne
    Chodzi o o to, że nic się nie stanie jak coś zatrzyma kolumnę (np. czerwone światło - które trzeba respektować), czy o to, że na tym odcinku nic nie zatrzyma kolumny i będzie jechała jednym ciągiem, bez względu na wszystko?
    Wiem, że może upierdliwe pytania, ale nie chcę potem wjechać w kogoś bo nie ustąpiłem pierszeństwa

A tak w ogóle to gratulacje i szacun dla Organizatorów

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Z tego co widzialem na google street-a to na Granicznej niema swiatel :-P na koncu jest rondo. Polecam luknac sobie wirtualna trase przejazdu ;-)

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Grafit Zobacz post
    To zdanie jest dwuznaczne
    Chodzi o o to, że nic się nie stanie jak coś zatrzyma kolumnę (np. czerwone światło - które trzeba respektować), czy o to, że na tym odcinku nic nie zatrzyma kolumny i będzie jechała jednym ciągiem, bez względu na wszystko?
    Wiem, że może upierdliwe pytania, ale nie chcę potem wjechać w kogoś bo nie ustąpiłem pierszeństwa

A tak w ogóle to gratulacje i szacun dla Organizatorów
    Skoro kolega nie doczytał poprzedniego postu to napiszę jeszcze raz, cała trasa bicia rekordu będzie wyłączona z ruchu drogowego co oznacza że wszystkie potencjalne skrzyżowania czy boczne wyjazdy będą zablokowane żeby nasza kolumna mogła jechać w sposób niezakłócony.
    AR Mito 1.4 (11) - jest

--> Fanpage i Grupa