Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 151

Temat: Bicie rekordu Guinnessa - wrażenia

Użytkownik Rowerzysta Avatar b0rn20wn
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa 156 2.5 V6 2001

Domyślnie

Dzięki wszystkim za super zlot, organizacja na wysokim poziomie I jeszcze pozdrowienia dla kolegi z jasnej 159 w sedanie (KNS) za którą leciałem dość konkretnie na autostradzie

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał jaboleq Zobacz post
    A kto miał nr 713??

Burdel na trasie przejazdu to był jedyny -. Cała reszta pozytywna!!! Nawet rejestracja na miejscu się udała. Wooow!!!

Nadymione z komórki.
    Jaboleq luju bagienny i co żyjesz?? Napisz ,że nie było zajebiście . Rejestracja szła na 4 stanowiska i na kilka list więc było w miarę sprawnie i w czasie się wyrobiliśmy a i nawet zrobiliśmy dodatkowy czas ( może i zapisywałeś się na stanowisku gdzie rozdawałem numery startowe - pod Saturnem ) . Panowie następnym razem więcej optymizmu i wiary . Naprawdę niektórzy po prostu robią coś bezinteresownie dla ogółu żeby radocha była a BYŁAAAAA!!!! Ja się tym jaram i będę jarać długo a pamiątki z numerem startowym włącznie idą w ramkę na scianę

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Cytat Napisał ris Zobacz post
    SZACUN dla wszystkich, których wymieniłeś !!!!!!!!!!!
    Widzisz , parę dni temu martwiłeś się co z rejestracją i wjazdem i zapowiadałeś że nie pojedziesz Więcej wiary w ludzi Impreza była naprawdę dobrze zaplanowana i zorganizowana. Pewnie że niektóre rzeczy można by zrobić i lepiej i inaczej ale biorąc pod uwagę fakt że wszyscy robili to pierwszy raz to było naprawdę dobrze. Atmosfera jak na weselu bez mała
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Jaboleq luju bagienny i co żyjesz?? Napisz ,że nie było zajebiście . Rejestracja szła na 4 stanowiska i na kilka list więc było w miarę sprawnie i w czasie się wyrobiliśmy a i nawet zrobiliśmy dodatkowy czas ( może i zapisywałeś się na stanowisku gdzie rozdawałem numery startowe - pod Saturnem ) . Panowie następnym razem więcej optymizmu i wiary . Naprawdę niektórzy po prostu robią coś bezinteresownie dla ogółu żeby radocha była a BYŁAAAAA!!!! Ja się tym jaram i będę jarać długo a pamiątki z numerem startowym włącznie idą w ramkę na scianę
    Zbanuj go niech nie marudzi albo przygotuj mu kamizelkę na następny zlot pokaze co umie

Użytkownik Ogier Avatar Karmelitos
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

Ogólnie było bardzo fajnie... Frekwencja bardzo mnie zaskoczyła biorąc pod uwagę porę i miejsce. Jednak nie byłbym polakiem gdybym nie widział paru minusów; alfoskie klasyki które stały w cieniu nowszych i często przesadnie przymodzonych alf. Trzeba przyznać że czesi pokazali poziom np. Pan od MiTo i białej Brery wykonał niesamowite projekty, estetyczne, nie przesadzone jak niektóre polskie maszyny. Widziałem wiele 'normalnych' stojących w tłumie samochodów dużo lepiej, dokładniej i po 'alfosku' wykonanych i zadbanych, bez chorych dokładek, spojlerów czy przesadzonych gwintów (rodem z hondy) jakby tam siedziało przynajmniej 500kucy. Ogólnie też popadłem w melancholie że ta marka już umarła, bo niby Alfa była synonimem sportowych wrażeń a jedyny mocny silnik to przestarzałe busso. Nie chce nikogo obrażać po prostu sam się trochę załamałem, mam nadzieje, że ktoś rozwieje moje wątpliwości co do włoskiej motoryzacji, bo nie mówię tu tylko o alfie ale i o ferrari. Szkoda bo wierzyłem w tą markę...
    Ostatnio edytowane przez Karmelitos ; 04-05-2015 o 19:35

Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał R0bs0n Zobacz post
    Widzisz , parę dni temu martwiłeś się co z rejestracją i wjazdem i zapowiadałeś że nie pojedziesz Więcej wiary w ludzi Impreza była naprawdę dobrze zaplanowana i zorganizowana. Pewnie że niektóre rzeczy można by zrobić i lepiej i inaczej ale biorąc pod uwagę fakt że wszyscy robili to pierwszy raz to było naprawdę dobrze. Atmosfera jak na weselu bez mała

Hola, hola pojechałem ale jako pilot w V6 -ce nie rzucam słów na wiatr Nie zarejestrowałem się więc obiecałem, że nie jadę swoim.

Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Karmelitos Zobacz post
    Ogólnie też popadłem w melancholie że ta marka już umarła, bo niby jest Alfa była synonimem sportowych wrażeń a jedyny mocny silnik to przestarzałe busso, z którym (wiem że mnie zlinczujecie) co byśmy nie zrobili to znienawidzony golf gti (seryjny) wszystkie wyprzedzi, spali mniej (z czego zero oleju) i ma mniejsze prawdopodobieństwo zepsucia się. A jednak kiedyś alfa oznaczała samochody sportowe... .
    Przyprowadź tego Golfa to zobaczysz co Busso potrafi. Co ty masz z tym zepsuciem ? Zepsuło się jaieś auto ? Widziałeś jakąś lawetę ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Moje marudzenie nie było nadaremno. Porównajcie listę online z tą na miejscu.

Fajny miałeś napis z nickiem w aucie. Wiadomo czyja stała ... maniaka alf hehe

A i chciałbym zagłosować na najgorsze auto: niebieska plastikowa 9tka kolegi himek

I pozdro dla Remka, który jak przeszkodził mi w rozmowie z Jarkiem (4C) to na moje przywitanie i podanie nicka jakiś bardzo zmieszany był

Nadymione z komórki.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Embrion Avatar Krzysiek88r
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Domyślnie

Przyprowadź tego Golfa to zobaczysz co Busso potrafi. Co ty masz z tym zepsuciem ? Zepsuło się jaieś auto ? Widziałeś jakąś lawetę ?
    Jedna laweta była

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Zbanuj go niech nie marudzi albo przygotuj mu kamizelkę na następny zlot pokaze co umie
    Ukrywałem się w tłumie z moim sreberkiem

Nadymione z komórki.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::