Dzięki wszystkim za super zlot, organizacja na wysokim poziomieI jeszcze pozdrowienia dla kolegi z jasnej 159 w sedanie (KNS) za którą leciałem dość konkretnie na autostradzie
![]()
Dzięki wszystkim za super zlot, organizacja na wysokim poziomieI jeszcze pozdrowienia dla kolegi z jasnej 159 w sedanie (KNS) za którą leciałem dość konkretnie na autostradzie
![]()
Jaboleq luju bagiennyi co żyjesz?? Napisz ,że nie było zajebiście . Rejestracja szła na 4 stanowiska i na kilka list więc było w miarę sprawnie i w czasie się wyrobiliśmy a i nawet zrobiliśmy dodatkowy czas ( może i zapisywałeś się na stanowisku gdzie rozdawałem numery startowe - pod Saturnem
) . Panowie następnym razem więcej optymizmu i wiary . Naprawdę niektórzy po prostu robią coś bezinteresownie dla ogółu żeby radocha była a BYŁAAAAA!!!! Ja się tym jaram i będę jarać długo a pamiątki z numerem startowym włącznie idą w ramkę na scianę
![]()
Widzisz , parę dni temu martwiłeś się co z rejestracją i wjazdem i zapowiadałeś że nie pojedzieszWięcej wiary w ludzi
Impreza była naprawdę dobrze zaplanowana i zorganizowana. Pewnie że niektóre rzeczy można by zrobić i lepiej i inaczej ale biorąc pod uwagę fakt że wszyscy robili to pierwszy raz to było naprawdę dobrze. Atmosfera jak na weselu bez mała
![]()
Ogólnie było bardzo fajnie... Frekwencja bardzo mnie zaskoczyła biorąc pod uwagę porę i miejsce. Jednak nie byłbym polakiem gdybym nie widział paru minusów; alfoskie klasyki które stały w cieniu nowszych i często przesadnie przymodzonych alf. Trzeba przyznać że czesi pokazali poziom np. Pan od MiTo i białej Brery wykonał niesamowite projekty, estetyczne, nie przesadzone jak niektóre polskie maszyny. Widziałem wiele 'normalnych' stojących w tłumie samochodów dużo lepiej, dokładniej i po 'alfosku' wykonanych i zadbanych, bez chorych dokładek, spojlerów czy przesadzonych gwintów (rodem z hondy) jakby tam siedziało przynajmniej 500kucy. Ogólnie też popadłem w melancholie że ta marka już umarła, bo niby Alfa była synonimem sportowych wrażeń a jedyny mocny silnik to przestarzałe busso. Nie chce nikogo obrażać po prostu sam się trochę załamałem, mam nadzieje, że ktoś rozwieje moje wątpliwości co do włoskiej motoryzacji, bo nie mówię tu tylko o alfie ale i o ferrari. Szkoda bo wierzyłem w tą markę...
Ostatnio edytowane przez Karmelitos ; 04-05-2015 o 19:35
Moje marudzenie nie było nadaremno. Porównajcie listę online z tą na miejscu.
Fajny miałeś napis z nickiem w aucie. Wiadomo czyja stała ... maniaka alf hehe
A i chciałbym zagłosować na najgorsze auto: niebieska plastikowa 9tka kolegi himek
I pozdro dla Remka, który jak przeszkodził mi w rozmowie z Jarkiem (4C) to na moje przywitanie i podanie nicka jakiś bardzo zmieszany był
Nadymione z komórki.