@@Do gościa co wtrąca się tu z Golfem
W dupie mam to ile ten golf pojedzie, w dupe mam to jaki jest najmocniejszy silnik, dla mnie alfa jak kazdy inny samochod ma jechac i jedzie. Czy bedzie tam 50km, czy 250 czy 350 po publicznych drogach jezdze tylko tyle co ograniczenia, nie przywykłem do spuszczania się przy filmikach jak "dany silnik" cisnie, bo nigdy go nie bede mial w garazu. Jak wyprodukuja muscle alfe romeo, która bedzie odrzutowcem doda Ci to koni i komfortu jazdy w Twoim olejożercu ?
Chocby to z rozsadku po drodze nie bede jechal wiecej jak 110km/h... Jak kogoś tak bardzo boli opinia, czym jezdzi to niech zmieni auto na tego, ze kanciatego golfa. Ile kroc razy mam okazje sie przesiasc do innego auta to nie moge sie doczekac, az wsiade spowrotem do mojej starej alfy, która ma 140 koni...
Ludzie tunują ciezko stare civicki na glebe majace 90km, odejscie jak babka z klozetu i nikt sie ich nie czepia, a ten bedzie tu problemy robił, ze Buso może nie miec odejscia przy golfie... Kogo to obchodzi i raczej nikt tu nie poczuje sie do winy, aby Ci to na sile udowadniac... Aczkolwiek jak sobie z nudy poogladam filmiki, to z czego widac nasze stare v6 nie radzi sobie tak zle i nawet "golfy" maja problemy. Poszperaj sobie po YT bo duzo tam takich filmikow, nawet jest gosc, co przerobil JTD'ka i opierdziela tym nowe audi TT i inne wehikuły... Nie na zasadzie startu pod swiateł, tylko ugadany wyścig.
@@@Zlot
Chyba jak każdy napisal, ja przy starcie musiałem dac do 110km/h i ledwo doganiałem typa przede mna.
Co do brudnych samochodów, każdy przyjechał z swojej strony, ja miałem okazje przecisnać się przez mały deszczyk, później na samym zlocie tez zaczelo padac, efekt byl taki, ze czarne samochody były uwalone brązowym syfem z deszczu, rzecz normalna. Nie ma co sie ludzi czepiać.
Ogólnie impreza super i pozdrawiam nr 593, który był przede mna, do dziś nie moge zapomnieć jak o mały włos ta 166 by walneła w 147 na luzie, kartke papieru byłaby bieda wsadzić między zderzaki

Pozdrawiam wszystkich uczestników