Nazar wczorajszy zlot byz mega pare przygód bylo ale było zajebiście
Nazar wczorajszy zlot byz mega pare przygód bylo ale było zajebiście
Ostatnio edytowane przez Izane ; 31-03-2015 o 06:55
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Izane - laminat kwestia gustu ale te auto na 18" szprychach z GT wygląda lepiej a przynajmniej Tuning optyczny poparty odpowiednim motorem po modach - Busso . Fajnie chodzi . Wracaliśmy wieczorem i przy prędkościach dochodzących do 220km/h kolega z tej 156ki i Ciapol niestety nam ostro odeszli . Ja te auto pamiętam jak jeszcze jezdziło pod innym kierowcą na tabulach STA i powiem tak - osobiście oklejenie maski ,klapy i dachu + flaga mi się podoba . Jedynie zastąpiłbym oba zderzaki tymi z GTA/ Cadamuro i byłby miód . Ważne ,że wśród setek 156tek ta jest bardzo zadbania i w perfekcyjnym stanie technicznym .
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
W ten piątek SPOTykamy się na parkingu Europy Centralnej jakby co)
Pierwsi chętni pojawiają się już od około godz 19![]()
Zapraszam wszystkich chętnych, będzie można powspominać miłe chwile jakich wszyscy doświadczyliśmy 1.05
DO ZOBA!
Hehheh oj chyba się skuszę![]()
Moze jak w ten piątek przesiedzę w robocie to też się pojawię. Piątki to takie dni, że mi się nie chce nic po robocie
Szybka zmiana planów...
Szykuje się grill w Katowicach - 3stawy, dla chętnych wstawiam mapkę jak dojechać :-)
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych :-D
https://goo.gl/maps/VBrhs
Do zobaczenia!!