Czytnik SMS'ów generalnie nie działa z większością współczesnych smartfonów.
Co znaczy "dodatkowe" oprogramowanie?
Czytnik SMS'ów generalnie nie działa z większością współczesnych smartfonów.
Co znaczy "dodatkowe" oprogramowanie?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
A ja z góry zaznaczam,że jestem lewy w te klocki. Mam w swojej belli z dużą nawigacją navteq 2011 na karcie SD. Po pierwsze chciałem ją zaktualizować a po drugie mam angielski pisany a baba gada po francusku i nie mogę na nic zmienić. Jak to najszybciej załatwić? Byłem dziś w ASO to mi powiedzieli,że potrzebuję płytkę oryginalną ale ja mam tylko kartę SD![]()
Ale to jest wątek o Blue&Me, a nie Connect Nav... nie rób śmietnika proszę.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Ale mam ten sam problem z B&M. Babka gada do mnie po francusku i nie mogę zmienić na inny język.
Potrzebujesz goły pendrive sformatowany na FAT32 (goły w sensie bez żadnych innych plików).
Wrzucasz pliki ze strony http://www.blueandme.net/resources/d.../index_en.html
Czytasz instrukcje.
Robisz.
Cieszysz się polską cizią![]()
Tak jak napisałem, nie jestem w dobry ale spróbuję![]()
Ale naprawdę nie ma filozofii w tym
Jak Ci na jednym pendrive nie pójdzie to spróbuj na innym- moduł B&M jest ponoć wrażliwy na pendrive'y przy aktualizacjach. Mi tam zadziałał pierwszy lepszy.
Możesz się też pokusić o aktualizacje B&M... na stronie B&M jest opisane krok po kroku co należy zrobić. Naprawdę jest to banalnie proste.
Ok, dzięki!
Zrobiłem co mi kazałeś. Proste jak budowa cepa. Dzieki!!!