Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Temat: 156 gta

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie 156 gta

...własciwie juz jest tak ze zaczynaja ludzie wiedziec co i jak i jaka przyszlosc czeka gta skoro za auto z np 2003 roku jesli jest krajowe zadbane bezwypadkowe trzeba dac minimum 45-50 tys a jak na prawde auto jest w pieknym bezwypadkowym stanie znajdzie sie predzej czy pozniej a raczej predzej ktos kto da i 60 tys ...za passata z tego samego roku chcocby nie wiem jaki byl i jaka by nie była to wersja nikt nie da wiecej niz 35 tys....no moze 38 tys

cysio
    Gość

Domyślnie

W Bielsku widuję 156 i raz oglądłem ją w ASO, 30tys przebiegu, I właściciel, ma auto dla zabawy podobno. Jeździ też 147 czerwona.
    A z innej beczki to zdziwiły mnie ostatnio 2 156 V6 po FL, pewnie z FAP.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

W Legnicy jest czerwona GTA Berlina. Koleś ma ją od samego początku jak tylko wyszły i to między innymi dzięki Niej utwierdzałem się w przekonaniu że kupię Alfę

Siafal89
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    w Sosnowcu jest grafitowa 156 GTA jeździ nią facet po 40-tce.
    po Katowicach jeżdżą dwie 147 GTA na blachach SK więc chyba tutejsze.
    to być może te które widziałem w Sosnowcu dwie 147

penny21
    Gość

Domyślnie

Swego czasu widywałem codziennie czerwoną 147 GTA - jeden z lekarzy z mojego szpitala jeździł taką Bellą. Teraz widuję ją na Piekarach a za kółkiem siedzi zawsze miły szpakowaty pan po 40 i za każdym razem pomacha kiedy się mijamy

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie ar 156 gta

...no to wyglada na to ze nie liczac 147 -156 gta jest koło 60 sztuk w polsce ...hmmmm jezdziłem tez 147 gta jest wspaniała i głowe ale jak dla mnie oczywiscie 147 ma wiekszy problem z trakcja na polskich niby drogach...wszytstkie auta maja na naszych drogach przerąbane to na prawde juz nie jest śmieszne ...to jest po prostu jakis jawny wał na nas kierowcach kamery tak lotna policja tak wyzsze mandaty tak a drogi nie k...mnie szczela no ale wracajac do rzeczy 156 gta nie nadaje się na polskie drogi a 147 ma z tym jeszcze wiekszy problem w skutek mniejszej masy i rozstawu czasem skacze jak piłeczka i nie da sie nad ty zapanować ....no ale to juz nie jej wina tylko tych buców co zamiast budować drogi za pieniądze uni bo przecież dostali stawiają kamery a reszte kasy oddają uni bo nie dotrzymuja żadnych terminów ....ręce opadaja mimo że kocham ten kraj mimo wszystko......od 1991 roku w polsce powstało.......31 km autostrad ...starożytni rzymianie budowali 140 km ówczesnych autostrad rocznie....no coments

Alfor.GTA
    Gość

Domyślnie

We Wrocku są dwa , a racze jchyba były bo jeden miał jakiegos dzwona i nie ździwie sie jak pójdzie do kasacji... trzeci jest w Oławie , wszystkie SW. Jest tez czerwona 147 GTA.

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał dominik156 Zobacz post
    est też jedna 147 która ma przeszczepione silnik i wnętrze od GTA ale to nie oryginalne GTA.
    A pamiętam taką jedną z ogłoszeń - czarna?

obserwator737
    Gość

Domyślnie

czarna , robił ją kolega z Łodzi

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Milano_155
    Mieszka w
    DW
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    W Legnicy jest czerwona GTA Berlina. Koleś ma ją od samego początku jak tylko wyszły i to między innymi dzięki Niej utwierdzałem się w przekonaniu że kupię Alfę
    Ja nie widzialem w Legnicy tej GTA

EDIT: Znaleziona na allegro. Beczka miodu i lyzka dziekciu ;/

Alfa Romeo 156 3.2 GTA, 2003r., 3200cm3, 256KM - otoMoto
    Ostatnio edytowane przez Milano_155 ; 29-03-2009 o 20:48
    Il cuore ha sempre ragione.

Senza cuore saremmo solo macchina...

Uprawnienia