www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Długo ją masz? Skad ona jest?
Pablo, gdzie ją kupiłeś?? Pytam z ciekawości bo nie kojarzę ogłoszeń.
Zawsze było parcie, nigdy mi nie przeszło, tylko nie koniecznie budżet pozwalał na takie fanaberie.
Teraz wziąłem się sam znowu za robotę, to i jakoś się kręci
Zawsze chciałem mieć 155 V6. Tą szarą 1.8 mam jeszcze, tylko nigdy jej nie poskładałem niestety. Trafiła się ta, to mam, o tym za chwilę.
W kącie leży 3.0 12v do odbudowy, części mam pod dostatkiem, postanowiłem spełniać własne zachcianki i tyle.
Oczywiście nie jest to moje jedyne auto![]()
No właśnie to jest bardzo skomplikowana historia.
Mój stary klient kupił ją na jesieni i postanowił odrestaurować do stanu idealnego. W listopadzie została rozebrana do gołej blachy, cała podłoga, nadkola, itp. zostały wypiaskowane, odpowiednio pomalowane, zabezpieczone, i powoskowane.
Zrobiliśmy mnóstwo operacji od spodu, przewody hamulcowe, paliwowe, tylna belka, itp.
W połowie marca pojawił się problem, ponieważ klient kupił kolejną Alfę, tym razem 164, i oznajmił, że tej już nie chce ...
Po kilku dyskusjach odkupiłem (w ramach rozliczenia) częściowo zrobiony samochód i poskładałem do kupy. Ogłoszeń nigdy nie było.
Teraz mam i daję w palnik. plusem jest totalnie zdrowa blacha, którą dodatkowo osobiście zabezpieczyliśmy, łącznie ze wszystkimi możliwymi profilami.
Ja zmieniłem już 2 komplety felg, i zestaw sprężyn na niższe, ponieważ seryjnie stała jak koza. Mam chrapkę na Bilsteiny B6, ale póki co zdrowy rozsądek nie pozwala na takie inwestycje. Zobaczymy.
Jak znajdę chwilę, to zrobię odpowiednią galerię, ale to raczej potrwa...
W temacie wagi, to może ktoś wie gdzie w kraku/okolicach można zważyć auto, ale z podzialem na ośki przód/tył
w