Pozdrawiam kolege czarnego GT WE? Z ramkami klubowymi..wczoraj okolo 19:05 przy Orlenie skręcił w Mińska:..ja smigalem choperRower![]()
Pozdrawiam kolege czarnego GT WE? Z ramkami klubowymi..wczoraj okolo 19:05 przy Orlenie skręcił w Mińska:..ja smigalem choperRower![]()
Pozdro dla ekipy ze srebrnej lub błękitnej 156 kombi LTM na ramkach klubowych, dziś ok 19 mijaliśmy się w Kołbieli przy bliskiej! 159 SW w kierunku Mińska
Pozdrowienia dla właściciela srebrnobłękitnej GT z oramkowaną tablicą WOR (chyba) 343** zaparkowanej przy ul. Lubelskiej w Jarosławiu (podkarpackie)![]()
Z kim dziś jechałem od pl.Wilsona wisłostaradą do chyba Łazienkowskej? Ok 15,
wczoraj ok 22;30 GT SZA*** na Płochocińskiej pozdrawiam![]()
Brera Team Warsaw
Wczoraj ok 21:00 Warszawa, ul Wiertnicza, pomachane ze śliczną Brerą (ależ mi się te Brery podobają, na równi z Gtv). Pozdrowienia i podziękowanie za wypuszczenie mnie z Shella!!!
Pozdrowienia dla złotej 145 "WJ" widzianej około 16 w Markach
Pozdrowienia dla 159 WF na klubowych ramkach pare chwil temu na Trasie Lazienkowskiej na wysokości Saskiej
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Pozdrowienia i podziękowania za przybitą piątke w sobotę na Statoilu przy King Kross na Grochowskiej dla Kolegi z czarnej 159![]()