Jedzie ktoś z okolic Rybnika ?
Jedzie ktoś z okolic Rybnika ?
ja cie gopcio moge zabrać jak chcesz. tyle że ja godzinka i zawijam stamtąd więc albo wrócisz z kimśalbo ze mną
dobra juz jest wszytko ok auto sie naprawilo samomam nadzieje ze juz wiecej mi stracha nie napedzi
kosiar jak to na godz ??
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
no bo ja potem na urodziny kumpla spadam wiec na godzinke tam wpadne do czeladzi
Z przykrością informuję,że grill u adamodg nie odbędzie się.Oczywiście kazał Was wszystkich przeprosic.Pisał,że coś mu wypadło,jakaś ważna sprawa.Wiecej nic nie wiem.
Nic nie 100i na przeszkodzie,żeby sie jednak spotkać i tego grila zrobić.Tak jak pierwszym razem w lutym.
Tylko się nie wyłamujcie !! ;P
Postaram się załatwić fajną miejscówkę
Wiecej szczegółów napisze jutro jak już będę miała pewność że mogę Was tam zaprosić![]()
też jestem za żeby jednak nie rezygnować i jak ma być spot to niech będzie
Zastępcza propozycja na NIEDZIELĘ: Kopiec w Piekarach Śl.
Dwa free parkingi (jeden jest lądowiskiem dla śmigłowców), fajne widoczki z Kopca (356m n. p. m.) , w promieniu 1000m 3 pizzerie , kebab itd. a ok 700m prostą drogą knajpa myśliwska z dobrym żarciem. (duży parkingi)... Dojazd prosty jak szisdrat![]()
fajny pomysł z piekarami , moja propozycja jest taka , zebrać się na M1 i jechać kolumną nad zalew Pogoria , Adam$ ty tam bywasz co o tym myślisz