Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Alfa 147 FL Skóra Recaro 1.9JDTM

Użytkownik Embrion
    Auto
    brak

Domyślnie Alfa 147 FL Skóra Recaro 1.9JDTM

Cześć. Wybieram się w sobotę obejrzeć to auto http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y4udJ.html. Jest to dość daleko od miejscowości w której mieszkam więc chciałem zapytać czy ktoś widział lub wie coś na temat tego samochodu ? Z tego co się orientuję to auto jest już wystawione drugi raz. Dzwoniłem do faceta i dowiedziałem się że jest drugim właścicielem. Pierwszym był polak który kupił go w Niemczech i przyjechał do Polski w 2009 roku i ją sprzedał z przebiegiem 80 000tys km. Auto w Polsce nie było serwisowane w żadnym autoryzowanym serwisie . Naprawy były realizowane przez sprzedającego typu: naprawy zawieszenia , wymiany łożysk w kołach. Brak książki serwisowej.
    Ostatnio edytowane przez darek90r ; 12-05-2015 o 14:34

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    Punto było..

Domyślnie

I jak oglądałeś to auto? Jakie wrażenia?

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

Te auto jest wystawione juz 10raz... Widzialem te ogloszenie pod koniec 2013roku... Widocznie cos z tym autem jest nie tak. Wiem ze fotel kierowcy byl tam rozpruty , najprawdopodobniej wy*ebana poduszka w fotelu Ale wlasciciel sie do tego nie przyznaje mowiac ze po prostu pękły szwy, i ze to kwestia 50zl u szwacza zeby PROFESJONALNIE zeszyl. (bylem w zakladzie nie profesjonalnym , ale z "Dobra" opinie, i po ogledzinach zdjec ktore im przestawilem zawolali 250zl). Auto tak jak mowilem pod koniec 2013 roku mialo przebieg wystawiany 175tys. Zdjecia sa te same, brakuje jednej fotki na ktorej bylo pokazane radio a przy galce zmiany biegow lezalo CB radio...

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    Punto było..

Domyślnie

Właśnie kojarzę te same zdjęcia, ale tamtego roku - choć były większe, ale wyglądają na te same - więc trudno domniemywać jak to auto wygląda teraz... straszna posucha z ogłoszeniami, a jak byłem na etapie tylko przeglądania to było do wyboru do koloru