Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Kolego 2 miejce![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
W kamieniu 1 miejsce było![]()
Było kilka drobnych niedociągnięć ale jak na to że impreza na taką skalę była po raz pierwszy (bo bicie rekordu przez Volvo i Renault zgromadziło o połowę mniej ludzi) i na to że robili to ludzie którzy wcześniej nie robili tego typu imprez to wszystko wyszło całkiem dobrze. Najbardziej cieszy fakt niezwykłej mobilizacji alfistów z całej Polski. To było niesamowite uczucie kiedy chodząc po parkingu widziało się tablice z całej Polski. Mała osobista satysfakcja to przyprowadzenie 1/10 wszystkich Alf w jednej kolumnie z Lublinem , Rzeszowem i Krakowem łącznie. Chyba nigdzie w Polsce nie było na raz w jednym miejscu około 140 Alf na autostradzieKoledzy pokazali że można bezpiecznie jechać 120-130 km/h w równych odstępach dużą grupą na ponad 200 km trasie. Niezapomniany widok we wstecznym lusterku
![]()
Robson ja mam nadzieje ,że jeszcze nie raz spotkamy się na takiej imprezie . Zajebiście ,że są ludzie ,którzy dla tak szczytnego celu kilometrów nie liczą . No i tak jak powiedziałem -Alfiści pokazali full kulture - zero bydła i po waszym wyjezdzie jak została nas garstka na parkingu nie było żadnych śmieci i innych "przykrych" niespodzianek . Szacun dla wszystkich .
Andrews za to twoi sąsiedzi się nie popisali bo cie chyba nie lubią( bo głosować mogli wszyscy sympatycy klubu - zajrzyj na funpage'a to zobaczysz ilu ich jest ).U mnie głosowali nawet kumple Vageniarze ,którzy podziwiają Alfistów za "jedność" ekipy . Na kilka tysięcy członków Alfaholików -taka lipa ( żeby nie było - ja oddałem głos też na Alfaholików ale gdzie reszta ?
)
![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 20-05-2015 o 19:19
1500 osób z ARGŚ każdego dnia oddawało głos przez cały czas głosowania, moim zdaniem ten klub zasłużył nawet na 1 miejsce tym co pokazał , nawet ja zagłosowałem na alfaholików bo wiedziałem że ARGŚ da radę , a fajnie było by jak dwa kluby były w finale
Ostatnio edytowane przez manu ; 20-05-2015 o 19:25