1. Proxim vel Pronox
2. Lazy
3. alfometal
4. zieloo007 - wszystkie
5. arturo132
6. wkamil
7. kolekszy
1. Proxim vel Pronox
2. Lazy
3. alfometal
4. zieloo007 - wszystkie
5. arturo132
6. wkamil
7. kolekszy
Belfer napisz konkretnie jakie folie masz dostępne. Będzie łatwiej się zdecydować![]()
Ostatnio edytowane przez Lazy ; 23-05-2015 o 17:43
moge zaoferować garaż mam na 2 auta tylko troche słabo oświetlony miejscowość Pokój 30 km od opola na trasie opole namysłów
Mam dostępne prawie wszystkie folie Sungard czyli 50%, 35%, 20%. Dwa odcienie Armorlite Raycer 36% i 20% przy czym 36% nadaje się głównie do aut szarych lub srebrnych z racji szaro-metalicznej barwy (to co miał Proxim w 156 ode mnie). Z Global'a mam 50%, 30%, 20%, 5%. 50% oznacza przepuszczalność światła czyli jest najjaśniejsza. Są to folie bez odcieni fioletowych lub brązowych. Będę miał każdą ze sobą.
Ar 156 SW cały tył, jeśli trzeba coś zdemontować dla zaoszczędzenia czasu to przyjadę zdemontowany. Daj mi tylko znać co ściągnąć.
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
jak to wygląda odnośnie przepisów przednie boczne 70% ? jezeli sie nie myle
to dla mnie 2x 50% i 35% jaka cena?
Ciężko powiedzieć, ale myślę że zaszalejemy i zrobimy wszystkie 5 szybekNajwyżej później będzie drapanko w razie kontroli
Szykujemy się na wszystkie, a ostateczna decyzja z mojej strony będzie na miejscu. Wiesz już może mniej więcej kiedy będziesz w Opolu ?
![]()
Mialem kidys w hondzie civic 3d 4 szyby na 30% i tylna na bodajze 60%. Tak przejezdzilem 4 lata i nigdy policja sie nie przyczepila nie wspominając o przeglądach.