To ja poruszę jeszcze taką kwestię:
Co z oryginalnymi reflektorami ksenonowymi?
Czy podczas obciążenia bagażnika wypoziomują się pomimo braku manualnej regulacji?
To ja poruszę jeszcze taką kwestię:
Co z oryginalnymi reflektorami ksenonowymi?
Czy podczas obciążenia bagażnika wypoziomują się pomimo braku manualnej regulacji?
Moja cwaniara BY LITROWY 3.0v6SW QTRONIC http://www.youtube.com/watch?v=hJHuK...ature=youtu.be
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/70296-litrowe_ar156sw_2_5v6_q.html
Witam jak ktoś chętny mam jeszcze jeden amortyzator nivo ok 80 % sprawności mam wydruk z badania tech.daje gwarancje rozr.![]()
Koledzy, czy ktoś ma zdjęcia auta jak stoi po wymianie nivo na jakiś konkretny zestaw typu Bilistein i KYB etc. Musze wymienić tył u siebie i nie wiem, czy kupiuć 4 sprężyny Eibach i do tego amorki tylko na tył, czy robić cały zestaw, czy może wystarczy zrobić sam tył? Obecnie Alfa siedziała nisko, chciałem ją delikatnie podnieść ale bez przesady, widziałem już niejedną 2.4 SW, która wyglądała jak z liftem do off road'u
Z góry dzięki za przesłanie zdjęcia poglądowego, jak to u Was wygląda. Mam już wyceny i muszę się zdecydować na konkretny zestaw ale dalej nie wiem, czy nie będzie za nisko/wysoko..![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Ktoś coś? Nikt nie wymieniał w SW zawieszenia tył? ;(
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Za tydzień wymieniam SP z nivo komplet przód i tył na B4 + KYB. Wstawię zdjęcie przed i po.
ja mam sportpack nivo sprawne z tyłu , przód sportpack i jest Git![]()
Zależy na co chcesz wymienić. Ja do mojej włożyłem zestaw amortyzator + sprężyna od wersji GTA. Poszło sporo do góry, no i dużo sztywniej. Jutro zrobię fotkę to zobaczysz jak wygląda.
Pdóbowałem z używanym nivo, ale to porażka była.
![]()
Ostatnio edytowane przez sjacek ; 31-05-2015 o 15:31 Powód: aktualizacja