Witam, jaki był kolor podświetlenia w SportsPack I w alfie 156, liczniki są w kolorze pomarańczowym a guziki szyb itd ?
Pozdrawiam
Witam, jaki był kolor podświetlenia w SportsPack I w alfie 156, liczniki są w kolorze pomarańczowym a guziki szyb itd ?
Pozdrawiam
Nie miałem sportpacka wiec nie wiem na 100%, ale z tego co się dowiadywałem w sportpacku tylko zegary miały pomarańczowe podświetlenie, nawiewy, przyciski itp były tak jak w innych wersjach podświetlane na zielono
Obecnie: Alfa Romeo 156 2.5V6 Rosso Proteo
Wcześniej: Alfa Romeo 156 2.0TS Blu Cosmo
Przedlift na zielono, polift wnętrza na pomarańczowo.
Jeśli były przyciski itd zielone to ciulaśniemam juz liczniki ze sportspack I, a przyciski zrobić w kolorze pomarańczowym czy czerwonym ? Sam nie wiem jak lepiej będzie wyglądać
![]()
Może faktycznie tak jak Marcin_M pisze, interesowały mnie tylko przed fl, poliftowych nie sprawdzałem
Obecnie: Alfa Romeo 156 2.5V6 Rosso Proteo
Wcześniej: Alfa Romeo 156 2.0TS Blu Cosmo
sportpack ma oświetlenie bursztynowewiem bo Mam
![]()
Sportpack przed FL ma bursztynowe zegary, a przyciski nawiewów, lusterek itp. zostają zielone. Po FL poszli po rozum do głowy i wszystko jest na czerwono.
Czyli już wszystko wiem, zegary mam już bursztynowe, przełączniki szyb, lusterek przeciwmgielnych teza reszta w kolejne dni
![]()
Jak robiłeś przełączniki szyb, lusterek? Wlutowywałeś diody? Masz jakieś zdjęcia w nocy? Kolor nie różni się zbytnio od "oryginału"?
Dziś wieczorem mogę dać foto, kolor jest IDENTYCZNY. Wlutowałem najpierw diody smd ale kolor był inny od liczników. Więc dobrałem diodę nóżkową 3mm o idealnym kolorze i wszędzie je wlutowałem.