No to bedziesz miał fajny prezent gwiazdkowy. Gratulacje. A tak na marginesie, widzę, że w końcu w ofercie Ultera pojawił się duet do wersji 1.4. Znaczy to, że moja wizyta w tej firmie się na coś przydała ...![]()
No to bedziesz miał fajny prezent gwiazdkowy. Gratulacje. A tak na marginesie, widzę, że w końcu w ofercie Ultera pojawił się duet do wersji 1.4. Znaczy to, że moja wizyta w tej firmie się na coś przydała ...![]()
Jarecki68 jak sprawuje się wydech po roku użytkowania?
WItam kolego, chciałem sie dowiedziec gdzie kupiłeś dyfuzor i w jakiej cenie. Pozdrawiam
Dodano po 2 minutes:
Witam kolego, chciałem sie dowiedziec gdzie kupiłeś dyfuzor i w jakiej cenie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Julka 75 ; 16-01-2015 o 22:25 Powód: Dodano
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam. Co do tłumika to sparwuje się bez zarzutu. nie zauwazyłem żadnych niepokojacych zmian, rdzewienia itp.
Czy ten ulter jest glosniejszy od seryjnego tlumika
Tłumik Ultera nie jest głośniejszy od seryjnego.
Odkopię trochę temat.
Ulter wg mnie jest cichszy niż seryjny.
Kilka uwag do instalacji - u mnie nie trzeba było kupować wieszaka tłumika na prawą stronę. Dostałem prowizorkę od Ultera razem z tłumikiem, ale nie wykorzystałem jej, bo zanim odpakowałem paczkę wstąpiłem do ASO, w którym kupiłem wieszak... Gdyby ktoś zamawiał, to upewnijcie się, że Ulter to dorzuca wtedy prawie stówka zostaje w kieszeni.
Dla niezdecydowanych wrzucam fotkę. Niby pierdółka, ale bardzo poprawia wygląd
![]()
klimucho
Końcówki są prostopadłe, czy pod skosem?
Możesz wrzucić fotkę jak daleko są wysunięte itd.