witam.
mial ktos albo moze ma zalozone w 156 lampy dayline?
jak swieca i co na nie policja?
czekam na podpowiedzi bo mam zamiar takie sobie zalozyc![]()
witam.
mial ktos albo moze ma zalozone w 156 lampy dayline?
jak swieca i co na nie policja?
czekam na podpowiedzi bo mam zamiar takie sobie zalozyc![]()
Policja nic nie powie bo mają atest ale już były wątki o tych światłach.
Wg mnie może to wyglądać fajnie dla nastolatków, co chcą przyszpanować kolegom/panienkomSam kiedyś rozważałem zakup tych świateł dopóki nie zobaczyłem ich na zdjęciu na aucie, wtedy mi całkowicie przeszło, bez urazy ale to po prostu wieś.
Aha no i druga sprawa z tego co czytałem o nich to nie świecą jakoś dużo lepiej niż oryginalne lampy...
wiesz sa gusta i gusciki i o tym sie nie dyskutuje
dzieki za opinie ale ja nie zmieniam tylko i wylacznie lamp i cale auto zostaje jakie bylo tylko wymieniam razem do lamp zderzak cadamuro przod, tył i progi, kierunki itd...
Całe szczęście, że jesteś z Zakopanego i nie będę Twojego auta widział na drogach...
A tak odnośnie tematu - lampy te nie świecą nic lepiej niż oryginały. Masz po prostu pasek ledowy i lekko przerobione odbłyśniki. Świecić świeci, wyglądu nie komentuję. Policja nic Ci nie zrobi bo atest masz.
wiesz ja tylko zadalem pytaniemysle kupic inne lampy ale sadzac po waszych wypowiedziach te dayline to nic cudownego i biore to do serca
poszukiwiania ida w strone soczewki
ma ktos moze takie na sprzedaż?![]()
Koledzy Oskar i Proxim przerabiaja lampy na soczewki. Poszukaj w Bazarze, dział Usługi.
Pozdrawiam
dzieki![]()
przeciez lampy z tego zdjecia sa z soczewkami
Greciu takie miał w swojej GTA, napisz do niego może ma na sprzedaż.