Widzę że wywołałem swoim pytaniem dyskusję niepotrzebną, bardziej chodziło mi czy uszkodzę przez taką jazdę np dany czujnik. Wiadomo że doprowadzę to do normalnego stanu bo po prostu jest to denerwujące, dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
Szerokości![]()
Wydawało mi się że każdy zrozumiał o co pyta się kolega ccanyonn
ale kolega Belfer czyta wybiórczo z albo bez zrozumienia i szuka taniej sensacji niczym z Faktu albo SE dopisując jakieś niestworzone sytuacje dlatego specjalnie dla niego rozwinę swoja wypowiedzjazda z takim błędem nie grozi mu urwaniem koła i nie musi wzywać lawety żeby dojechać do wulkanizacji tylko spokojnie może wsiąść w swoje auto i dojechać tam o własnych siłach, moja odpowiedz nie miała na celu sugerowania że może z takim problemem robić wycieczkę krajoznawcza po Polsce dlatego na przyszłość radzę skupić się bardziej na zrozumieniu problemu i pytania a nie chęci pokazania swojej szerokiej teoretycznej wiedzy w temacie motoryzacji, wyjdzie to wszystkim na dobre
![]()
Nie tłumacz swojego druciarskiego podejścia do auta, którym jeździsz jakimiś żałosnymi teoriami o urwaniu koła. Widać czytujesz SE lub Fakt skoro uważasz, że tutaj siedzą dyletanci, nie wiedzący z jakiego powodu odpadają koła w samochodzie...
Nie założyłeś odpowiednich kół i stwierdziłeś, że taniej będzie wyłączyć ASR (który i tak działa zazwyczaj tylko do 40 km/h...). Jakie to typowe dla polskich realiów![]()
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 08-06-2015 o 17:58
No i w sumie pomogło, trochę popadało.
Moja Bella