Bimski nadal problemy z chłodzeniem? Tomek żeby byla większa frekwencja to trzeba ludzi werbować( jak tam z ulotkami ja dałem już ok 10) komar będziesz bella czy komarkiem
![]()
Bimski nadal problemy z chłodzeniem? Tomek żeby byla większa frekwencja to trzeba ludzi werbować( jak tam z ulotkami ja dałem już ok 10) komar będziesz bella czy komarkiem
![]()
4 albo 5 kwietnia-obojętne, postaram się pojawić![]()
No to i ja postaram się wpaść; nie ukrywam że niedziela bardziej by mi odpowiadała
PawelekKWI postaraj sie byćbizon2007 będziesz MASERATI? Jaki model?
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
...no juz raz mnie okazja omineła ...ale jesli bedzie mozna obejżeć dotknąć powąchać i pogłaskać Bizonowe MASERATI to nic mnie nie zatrzyma i nic mnie nie powstrzyma nawet jakby miejscem spotu okazała sie Papua Nowa Gwinea...
Bimski ale na spota sie wyrobisz chyba?
Gdzie proponujecie sie spotkac na starym lotnisku na Dywizjonu pasuje? Przydaloby sie ustalic godzine pomijajac juz date bo 4 lub 5 myśle ze zostanie. Sam jestem za 4 kwietnia , o 11:00 powinno być dobrze.
Siema kolego myśle ze jeżeli to miał by byc 4 kwiecien to ok godz 14 jezeli chodzi o mnie bo jak pewnie wiesz niektorzy w sobote tez pracuja... A 5 kwietnia to moze sobie byc o godz 11.00 i ja jestem za 5 kwietnia...
---------- Post dodany o godzinie 10:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:03 ----------
Siema Dragon o ktorej sie spotykamy w ta Niedziele..?? 11 pod multi.. czy 12..?
Tomek mnie to w sumie obojętne o ktorej sie spotkamy ale myślę że 12 bedzie ok i każdemu bedzie odpowiadać. ( Jak prace nad naklejka) szpon spotykamy sie na parkingu multi kina ( łatwiej bedzie niektórym trafić) a później można jechać na lotnisko chyba że ktoś ma lepsza miejscowkę ( może jakiś grill)