Nie, na początku zachwyty, w stylu "założyłem i jest zajebiście" a potem pękają przy otworach, gną i nie hamują. Wychodzina to że stop jakiś miękki albo co. Jaka cena taka jakość.
Miałem nie polecam, tylko wyglądają.
Nie, na początku zachwyty, w stylu "założyłem i jest zajebiście" a potem pękają przy otworach, gną i nie hamują. Wychodzina to że stop jakiś miękki albo co. Jaka cena taka jakość.
Miałem nie polecam, tylko wyglądają.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Mikody akurat mi wpadły jako pierwsze lepsze.
A można dostać innej firmy podobne ,czy po prostu zostać przy gołej i świętym spokoju.
Do obecnych się nie dotykałem w ogóle ,a mam autko od trzech lat.
Zostać przy normalnej i mieć świety spokój![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Każde "lepsze" lepiej też kosztują. Właśnie dziś zamawiałem gładkie brembo i kuśiło na coś sportowego ale najtańsza opcja - ebc, brembo max, nie wspominając o taroxie czy brembo oro to co najmniej cena razy dwa.
Więc pozostaje w konfiguracji tanich tarcz i dobrego klocka, to wg mnie ważniejsze.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
No to poleciało zamówienie
I będą nowe komplety Brembo ,na wszystkie koła.
Dzięki za ostudzenie głowy![]()
Mam materiał porównawczy, to dodam coś od siebie. Na przodzie mam klocki Brembo, tarcze ponoć też choć nie mam jak tego zweryfikować. Zakładał jeszcze poprzednik. Swoją Alfę mam już 2,5 roku, ja zrobiłem już 42 tys. km, ile poprzedni właściciel przejechał na tym zestawie - nie wiem. Klocka jest jeszcze grubo ponad połowa, myślę że ok. 70%, tarcza też super. Rok temu na tył zakładałem komplet Quinton Hazell. Zrobiłem w tym czasie jakieś 15 tys. km, a klocka jest dużo mniej, niż tego Brembo z przodu. Jeszcze weźmy pod uwagę, że auto hamuje bardziej przodem niż tyłem. Więc za jakiś czas znów będę robił tył, a przód Brembo jeszcze będzie i będzie... Lepiej wywalić trochę więcej siana i mieć spokój na długie lata. Do tego nigdy nie zapiszczały i nie pylą.
Czy ktoś jeździł na tarczach Textar lub Rothinger zwykłych 281mm na przodzie?bez nacięć itp.?Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi,bo czas na wymianę się zbliża a nie ma już dostępnych ATE czy TRW.A jeżeli są to tylko 310mm pod brembo.
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.