dzięki nawzajem pozdrawiam
dzięki nawzajem pozdrawiam
Wczoraj koło godziny 17.00 na ul. Rzebika w Krakowie ( koło "Biedronki" ) szara AR 159 sedan - klubowe ramki ( KNT lub KNS ).
Pozdrawiam Pilota.![]()
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 17-06-2015 o 11:48
Pozdrawiam kierownika 159 kombi z ramkami z autek zaparkowanej dziś pod hotelem europejskim - nasze auta z zewnątrz różnią się tylko felgami
Pozdrawiam również nieopodal zaparkowaną na Radziwiłłowskiej oramkowaną 156 KDA...![]()
Jak nikogo nigdy nie spotykam tak dzisiaj namierzyłem 156 na ramkach, rejestracja KBC - bumarc to chyba Twojana Lea koło 13, następnie mito czarna też na ramkach zaparkowana przy DTW w Modlniczce po 18 i kolega na światłach pod strażą w Krzeszowicach w 156 sw chyba szarej, którego widzę już któryś raz - pozdrowienia dla wszystkich
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 145 dziś pod MCDonaldem na Bora. Machnąłem, ale kolega nie odmachnął, chyba nie zauważył. W każdym razie pozdrawiam.![]()
Ta KBC na Lea to właśnie mojaRobiliśmy ostatnio nawierzchnię na tego Lea i byłem tam na odbiorze
![]()
Witam,
chcialem pozdrowic kierownika / kierowniczke czarnej 159 SW z klubowymi ramkami, ktora stoi na Klimeckiego 1 w Krakowie. Tak sie sklada, ze ja tez jestem tam codziennie. Chetnie nawiaze kontakt.
Pozdrawiam
krzyh
Ostatnio edytowane przez krzyh ; 19-06-2015 o 10:26
szara brera na ramkach KR pod salonem audi lub wv przy factory/futura park koło 18:20 - Pozdrowienia![]()
ładna czarna 166 na ramkach widziana dzisiaj w Okocimiu ok. 14:00, pozdrawiam!
Pozdro dla czerwonej/wiśniowej/bordowej (nie wiem ale kolor kozak) 147 KWI. Mijaliśmy się prawie codziennie w gorzkowie koło 7:40 ( białe ducato :p ). Fajnie to wszystko u Ciebie wygląda![]()