Ci co nie mają noclegu,niech szukają w limbie:
Słowacja Domki i kwatery, Hotele i pensjonaty, Pensjonaty rodzinne, Uzdrowiska - Limba, rezerwacja noclegów na Słowacji
w okienku umiejscowienie wybrać Komarno,lub Komarno-powiat,to jest przy samej granicy po stronie SK,na alfacity nie powinno być dalej niż 20-30 km,co chyba nie stanowi problemu.Ogladałem wyrywkowo niektore obiekty i miejsca jeszcze są.
>Fred
Jaki czas przejazdu przewidujecie z Cieszyna do Komarom?
Prawdopodobnie nie będzie możliwości, żebyśmy wszyscy wjeżdżali na teren twierdzy razem. Czy mamy wydzielone miejsce dla polskich załóg, czy rozjedziemy się po terenie?
Opcja ustawiania aut wg modeli przeważa w ankiecie na alfaamore, ale jak zrozumiałem naszej wycieczce zależy na ustawieniu blisko siebie?
Paweł
Papamek. Zakladam ze jak wyjedziemy kolo 6.00 rano to do na 12.00 w poludnie spokojnie bedziemy na miejscu ale cisnienia nie ma wiec jak wyjdzie tak bedzie
A co do wjazdu to czemu uwazasz ze nie wjedziemy razem? Umowimy sie wszyscy tak by razem wjechac (dla pojedynczych przypadkow zablokujemy miejsca parkingowe tak jak to bylo w zeszlym roku. Co do ustawienia to mysle ze dla nas organizatorzy zrobą wyjątek. Bedziemy do nich pisac w tej sprawie
Napisałem tak, bo uczestnicy będą jednak mieszkać w różnych miejscach, a część dojedzie dopiero w dniu zlotu. Ja prawdodpobnie będę wyruszał w piątek rano z W-wy, ale na 6-tą nie dojadę do Cieszyna. Chyba, że zaplanuję jakiś dodatkowy nocleg w kraju. Macie jakieś fajne propozycje na taki nocleg w okolicach granicy?
Jakby ktoś chciał się przyłączyć to ja wyjeżdżam w nocy z piątku na sobotę z Krakowa.
pzdr
My z Adasco wstępnie umówiliśmy się na wyjazd z Łodzi 6:00,
będziemy za Wami się telepać, najwyżej spotkamy się na miejscu![]()