Witam. Pracownik stacji zalał benzynę zamiast ropę do Alfy Romeo 147 1.9 JTD. Co robić? Dodam,że mam paragon na olej napędowy więc mają problem e zbiorniku co robić?
Witam. Pracownik stacji zalał benzynę zamiast ropę do Alfy Romeo 147 1.9 JTD. Co robić? Dodam,że mam paragon na olej napędowy więc mają problem e zbiorniku co robić?
A skąd wniosek że zalał benzynę? Na normalnych stacjach sieciowych paragon dostajesz na to co poszło z dystrybutora i nie ma opcji żebyś dostał paragon na inne paliwo.
Wyryte rantem felgi
No właśnie... pistolet z olejem napędowym a w zbiorniku stacji jest benzyna. Do złego baku nalali benzynę. Stąd wiem co jest w baku, że auto nie jeździ!!!! i czuć benzynę.
No to wiem. Laweta obowiązkowo ale jak dość do ich winy i udowodnić im (policja,media, czy na początku grzecznie?)
Jeśli masz paragon to w czym problem? Jedziesz do nich i po sprawie. Co to za stacja była, że takie cuda wyprawiają?
Ustalone przeze mnie, bo czuć pb z baku. Shell byłem wiernym klientem. Paragon mam, kopie też zrobiłem.
Wiem gdzie można. No ale kurcze z jakiegoś powodu nie jeździ. I zapach więc wszystko się pokrywa.