Tomek to fajnie już nie mogę sie doczekaćco do rybitw ( jaka to ulica??) to możemy tam jechać jesli większość bedzie za no chyba że ktoś poda lepsze miejsce. Dziś pisał do mnie kolejny chętny na spot(niestety nie pamietam nicka
) wiec można dodać jeszcze jedną osobę
adayena mam nadzieję że jednak bella sie spisze, nie bedzie problemów i pojawisz sie nia na spocie.
Ostatnio, gdy byliśmy na rybitwach w niedzielę (grudzień), to przejechały może ze cztery samochody przez cały czas naszego pobytu tamSkoro większośc jest za niedzielą, to ja również w takim razie się ku niej skłaniam. O ILE zdążą mój samochód naprawic.
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Pozwoliłem sobie zrobić listę chętnych 1.DRAGON2020 2.Alfalotnik
3.Marian
4.pawelekKWI
5.porterneon
6.RekinRW
7.t.o.mek
8.TOMAS 156
9.tomaszmagiera
10.webster
11.BYKrak
12.M@T
13.bimski
Pozatym są jeszcze osoby które były chętne na 28 i 29 marca czyli Darknes , marshall , wojtek7551 oraz na 4 kwietnia czyli Dawid166 , k@rol , szpon , Tacka
Jak również osoby niezdeklarowane felo , komar , bizon2007 , adayena te osoby prosil bym żeby dały znac czy będą na spocie.
O widze koledzy, że szykuje się ładny składzikPostaram się być w każdym terminie- w końcu to zlocik AR!! Nie chcę jednak pisać, że będę na 100% a później nie przyjechać.
P.S Do chłopaków od ulotek: ostatnio wujek znalazł ulotkę za wycieraczką swojej 156 SW w okolicach os. Przy Arce. Czyżby to Wasza sprawka?Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
jestem na 99 procent ten jeden procent to moja córa tylko ona potrafi i ma prawo zmieniac plany tatusia![]()
Siema ja co dzien jestem na przy arce u narzeczonej i jak widze tylko ar to taka ulotke zapodaje. ciesze sie ze to jakos owocuje.. zapros wujka na spocika.
---------- Post dodany o godzinie 21:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:15 ----------
Dragon.... Dlaczego jestem az na 8 pozycji...??: zart heh
Ja będę. 4 czy 5 obojętnie.
Tomek tak jakoś wyszłoa mówiąc serio to pisałem listę według odp w sondzie (nie licząc siebie
)
a później według deklaracji na forum. wojtek7551 jak narazie szykuje sie spory spot a do listy trzeba dopisać jeszcze 3 osoby![]()
Dragon a moze zanim pojedziemy na te rybitwy to pobujamy sie po miescie w grupie AR fajnie by to wygladalo wezme paarat moze by ktos kamerke mial aby lepsza jakosc byla.. wszystko jeszcze jest do obgadania..
---------- Post dodany o godzinie 21:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:37 ----------
ZBierzmy wszystkie sily i pokazmy jak AR zadza Krakowem.. Niech frekwencja dopisze pozdrawiam do zobaczenia