Pozdrowienia dla Seratha, który wczoraj usiłował mi pomachać, na szczęście żona była czujniejsza i zwróciła mi uwagę, niestety po fakcie![]()
Pozdrowienia dla Seratha, który wczoraj usiłował mi pomachać, na szczęście żona była czujniejsza i zwróciła mi uwagę, niestety po fakcie![]()
156 2.4 --> GT 3.2 --> 159 2.0
Haha, no machałem do Twojej żony - bo Ty nie zwracałeś uwagi na mnie. Również pozdrawiam :-)
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Pozdrowienia dla srebrnej 166 w Ochli, za jej kółkiem albo Wrona albo Waldi ;-)
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
No rowniez pozdrawiam serath wlasnie jechalem do pracy dalem swiatlami![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 na ramkach, skrzyżowanie Wyszyńskiego z Wiśniowa parę min temu
pozdro dla czerwonej GT na ramkach koło aresztu,niestety musialem zjechac na carfour,wiec nie zdążylem pozdrowic hehee
Pozdrowienia dla wiecznie uśmiechniętego Waldiego ;-)
Poza tym zapomniałem powiedzieć ostatnio, że Twoje nowe autko prezentuje się znakomicie
Ja z daleka już widziałem ze jedziesz serath no były światełka i łapki, no i jak się nie uśmiechnąć. Ja również pozdrawiam
![]()
Pozdro dla Johny GT na skrzyżowaniu głównej z Moniuszki, nie zdążyłem pomachać ;p