Szkoda mi jej, w październiku wymieniony dwumas i sprzęgło. Chciałbym być optymistą co do ubezpieczenia ale coś ciężko to widzę.
Szkoda mi jej, w październiku wymieniony dwumas i sprzęgło. Chciałbym być optymistą co do ubezpieczenia ale coś ciężko to widzę.
Zawsze możesz się odwoływać od kwoty przyznanejzapisz z neta ile kosztują części, pojedz do zakładu gdzie by ci to mogli ewentualnie zrobić niech napisza ci koszt robocizny plus malowanie i walna pieczątkę zakładu i to Wysyłasz do ubezpieczalni. Zawsze możesz parę razy się odwołać ;p ewentualnie są firmy które za ciebie wywalcza dobre pieniądze w zamian biorąc chyba 10%
![]()
Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 24-06-2015 o 12:24
Weźmiesz z odszkodowania z 6 tys zł ,a szpece w Nowogrodźcu za 3 tysiaki Ci wyklepią ( na wylocie na Gościszów nie takie dzwony w BMW robią) i jeszcze będziesz do przodu ( z kasą , bo wiadomo że trauma zostanie)
Ja tam bym szarpal jak najwięcejco to jest 6tys
![]()
Łukasz, ty znasz tego djsilo, co to się stało że chwilowo bral udział rok temu w temacie a później już cisza grobowa...??Jak tam Alfy, jeżdżą?
jakiś grill może w lipcu?? Najwięcej wolnych chwil mam między 8-18
Można i rodziny zabrać![]()
Sprzedał swoja belle. Wiem, że planuje kupić następna.Na razie rozbudowuje swój warsztat. Także za bardzo nie ma czasu. Moja z braku czasu stoi na zimówkach. Ujeżdżam rovera. A z czasem u mnie też ciężko.
Szkoda, coraz mniej nas się tu robi....![]()
Łukasz obczaj pw jak najszybciej, wierzę w Ciebie hehe
No i co jam mam Ci pomóc biedny robaczku? A ze spawaniem to bawię się sporadycznie. Dospawaj nowe mocowania i po krzyku.
Ostatnio edytowane przez n.lukasz ; 21-07-2015 o 08:57