za tuleje zwrotnicy obie 100zł. Pod warunkiem, że przywieziesz wyjęte jak ja![]()
może ktoś przybliżyć temat tulei z CC na metalowej siatce zamiast pływającej tulei wahacza? Nie za bardzo rozumiem o co tu chodzi, może macie jakieś zdjęcia?
Z tego co czytałem to to, że niby owa tuleja pasuje z cc , jednak jej średnica jest mniejsza niż ori z alfy 166. Dlatego stosuje się na zewnątrz jakąś drobną metalową siatkę, aby zniwelować różnice średnic. Generalnie to chyba cała tajnica tych tulejek.
Czy warto? Różnica w cenach musi być spora.
![]()
[C
zastąpienie tulei pływającej zwykłą gumą? trochę to bez sensu, bo tuleja gumowa będzie cały czas , powiedzmy w nienaturalnej pozycji.
i co z tego, mam takie cudo od 90 tyś km i jest git. opony nie są ścinane, zbieżność ok. wykonują to w REGUM w pod poznańskim Skórzewie. Polecono mi ten zabieg w ASO Nagórscy. a koszty wymiany to 180 zł za stronę.
Witam.
Panowie czy warto wsadzić taki komplet?
http://allegro.pl/tuleje-poliuretano...333562218.html
Czy dać sobie spokój. Może nie w komplecie tylko poszczególne elementy??Pozdr
Pany, jak dzisiaj zobaczyłem jaki mam luz na sworzniu banana to ,aż się przeraziłem. Cały czas mi te kolo nie daje spokoju no i dzisjaj naginałem brechą wszystko.
Zabieram się do roboty i będę rozbebeszać cały tył. Mam kanał w garażu, ale jest strasznie cisno. Zastanawiam się czy da sie ogarnąć temat na świeżym powietrzu bez kanału? Chce zrzucić całą belke.
Banan tylko trw czy można zaryzykować jakieś delphi czy cuś?
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva