gorszej lipy wybrać nie mogłeś?
gorszej lipy wybrać nie mogłeś?
jak tylko termostat jebniety to czujnik zawsze mozna przekrecic :-)
vernet np sprzedaje bez czujnika
do jtd kazdy pisal ze vernet syf i tylko behr - a w gt siedzi vernet juz kolejny rok i smiga cacy
:-)
ale np na przeplywce ( nie bosch ) do ts sie przejechalem
jedno jest ok , inne mniej , jeszcze inne wcale
i jest zabawa :-)
to samo z brembo ... :p
Vernet z czujnikiem sprzedaje bocian tylko ludzie kombinują i wyciągają sprzedają bez i czujnik osobno. Uwaga dotyczy jtd. Ts i jts zgadza sie bez czujników. Tylko cena behr a vernet niewielka rozńica. Przynajmńiej u mnie.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Zgadza się vernety są z czujnikiem ale lipnym. Do swojego verneta musiałem przełożyć czujnik ze starego termostatu bo vernet pokazywał 130 stopni na zegarze
Oj bez przesady . Nieraz zakładałem niemarkowe termostaty i nigdy nie bylo problemu . Rozrząd jak najbardziej musi byc oryginalny ale bez przesady z kazda częścią
Ja 5 lat temu wymieniłem kupując verneta. Do tej pory chodzi bez problemu. To chyba nie w tym rzecz...
Ale termostat kupowany był w sklepie, a nie na alledrogo.
Dobra , założe , pojezdże i dam znać .
Wielcy znawcy rynku, najlepiej kup w ASO oryginał bo reszta to syf.... ludzie.. W razie wysyłki na gwarancje kupujesz od razu inny termostat, żeby samochód nie stał a za tamten masz korektę cenową. Ja kupiłem GATES czyli jak mniemam dobra firma, a musiałem po 2 tyg odesłać na gwarancje i tyle go widziałem. Kupuj chiniola i testuj, to nie rozrząd który w razie wady rozdupcy cały silnik...
verneta jeszcze rozumiem, chociaż czasem zgłaszano falowania temp
ale wkładać termostat firmy która robi wszystko po trochu: filtry, hamulce, wahacze, amortyzatory, łożyska; to proszenie się o problemy
co jest złego w polecaniu dobrych części? nikt źle nikomu nie życzy i go nie próbuje wprowadzać w błąd
i znowu będzie że alfy złe, bo trzeba znowu za wymianę bulić, zamiast kupić dobrą część...