Planujemy się spotkać o godznie 12:00 w Kazmierzu. Miejscem spotkania będzie zapewne któryś parking przy wjeździe od strony Puław. Nie ja jestem głównym organizatorem tego zlotu więc jeszcze podam wszystko dokładniej jutro lub w poniedziałek![]()
Planujemy się spotkać o godznie 12:00 w Kazmierzu. Miejscem spotkania będzie zapewne któryś parking przy wjeździe od strony Puław. Nie ja jestem głównym organizatorem tego zlotu więc jeszcze podam wszystko dokładniej jutro lub w poniedziałek![]()
czekam na szczegolyna 99,9% odwiedze was
![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Ja tez raczej na pewno bede bo w zeszlym roku bylo super![]()
Przekazuje ostateczne ustalenia
Spotykamy się 5.04.09 o godzinie 12:00 w Kazimierzu Dolnym na parkingu pod klasztorem BetanekParking jest po lewej stronie jadąc od strony Puław. Wygląda on tak:
![]()
Ci którzy byli w tamtym roku na zlocie poznają zapewne parking i auta na zdjęciach
Jeśli ktoś będzie miał ochotę dołączyć się do kolumny jadącej z Lublina to spotykamy się o 10:30 pod Zamkiem
Jest jakiś szczególny plan spotkania, czy nażywioł
Jako, że zlot jest darmowy tak jak i w tamtym roku atrakcje zapewniamy sobie samiPójdziemy na rynek na obiad, wieczorem zrobimy grilla itd. Więc wszelkie pomysły mile widziane
Napewno nie będziemy się nudzić
Radom jak na razie deklaruje 12 aut ale jeszcze będzie lepiejWspólny zlot<>alfaradom<>alfakielce<>alfal - www.alfa.radom.pl
Od nas jak narazie 16 aut chętnych. Ale kto pojedzie to wyjdzie w niedziele![]()
Ja też chyba sie pojawie na 95 %
ja bede na 100 % i na 98 % biore ze soba druga 156 tez klubowa
Alex to jak sie umawiamy, moze tak jak w zeszlym roku ze spotkamy sie wczesniej w Radomiu ??