Waldi - poszedł priv
Waldi - poszedł priv
Ogłaszam wszem i wobeczostało utworzone wydarzenie na facebooku, które ma za zadanie zorganizować ludzi z Jarocina po to, żeby przybyli na nasz spot 29 sierpnia. Kto ma konto na facebooku, niech sobie poszuka Spot Alfaholicy Zielona Góra i jeśli chce, niech się zapisze. Ja zaprosiłem tych, których mam w znajomych.
Głównie chodzi mi o ludzi z Jarocina, był pomysł żeby wpadli, to zrobiłem wydarzenie, jeśli będą chcieli, to wpadną. My możemy to facebookowe wydarzenie potraktować luźno, nie nalegam żeby się tam koniecznie zapisywać. Zrobimy nasz listę tutaj.
Mam nadzieje, że wszystko zrozumiale wyjaśniłem
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze![]()
Dzisiaj ok 18 widziałem w ZG kolumnę SAB-ów - Skserowali nas przejazd po ZG. Fajnie to wyglądało. Rozmawiałem z kolegą - może kilka mazd podjedzie na nasze spotkanie - nie macie chyba nic przeciwko temu ?????
Saaby są chyba rzadsze od Alfy
Ja czasami pod pracą widuję 9-5 drugiej generacji w sedanie, ładny ma tyłek
Co do Mazd to ja nie mam nic przeciwko, niech wpadają. Może będzie ktoś MX5marzy mi się taka, ale Alfy, jako marki nie zamierzam zmieniać
Daro, a dużo tych Saabów było? Może w przyszłości można by się jakoś z nimi zgadać i zrobić wspólny zlot..?![]()
Sabów było ok 8-9 - Z tego co pamiętam to z ZG było ok 4, jeden Krosno, dwa Głogów i jeden Piła i może coś pominąłem. Ale Ładnie to wyglądało.
Daro, podjąłeś temat tych flag na fejsie, a ja tak sobie pomyślałem, że nie wszyscy tam są przecieżDlatego piszę tutaj, każdy sobie zajrzy widząc nowy post
Jak to więc wygląda? Mamy jakiś wzór, logo, cokolwiek? Kontaktowałeś się z kimś w tej sprawie?
Hej - odpisuje teraz bo w środku tygodnia mam dostęp do internetu taki jakby były to lata 70 tamtego wieku - taka praca- otóż jest Pan który jest wstanie zrobić nam flagę na szybę za 14 zł + przesyłka. On robił min flagi na bicie rekordu Guinnessa przez AR. Projekt prześle mi - Jak go otrzymam to dam na forum i wtenczas 2-3 dni na decyzję i będę je zamawiał aby mieć je na zlot 29.08.
Czyli pomogłamteraz będę zobowiązana sprawdzić na żywo przy pierwszej lepszej okazji jak to wygląda
![]()
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć