Ostatnio edytowane przez matek ; 29-07-2015 o 05:44
Potrzebujesz coś pospawać ? Nie masz kątówki i chcesz coś uciąć ? może napompować koło ? wypolerować auto ? zdiagnozować Multi Ecu Scanem ? jesteś z okolic Żywca ? Zapraszam516-932-806
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115KM 2003r BYŁA
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136KM 1999r BYŁA
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115KM 2004r BYŁA
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 KM 2009r JEST
Pozdrowienia dla kierowcy GT, który machał mi wczoraj w Drogomyślu, standardowo zapatrzyłam się na tablice i nie zdążyłam odmachaćPoza tym nie pierwszy raz Cię tu widzę
![]()
Pozdrowienia dla kierownika białej Giuliertty na klubowych SZA skręcającego z Kopalnianej na Ofiar Katynia (na przeciwko cmentarza) w Zabrzu od czarnej GT
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla 159 zaparkowanej pod Auchan Raciborz na niemieckich blachach i ramkach z forum
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam
Pozdro dla szarej GT tablice S..... na klubowych ramkach, jechałeś za białą 159 SW TI na tablicach PO..... w okolicach Międzyzdroi na morzem![]()
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
Dziś się pozdrawiałem z kimś czarnej 47 na ul. Będzińskiej w Czeladzi, kto to?![]()
A zza mną prawie do Żor jechała czerwona 147, pozdrowione, na dojcz blachach.
(Starałem sie nie dawac wiecej jak 3,500obr, bo miałem komplet osób w srodku, nie chciałem Cie zasmrodzić z uwagi na moje braki w katalizatorach ;d )
Pozdrowka dla kolegi ktory gonil swoja oramkowana czarna 159 na A4 trasa Opole-Katowice.Pomrugane bylo