Nie zastąpisz kierownicy na zasadzie przełożenia. Wieloklin jest ten sam ale odległości od kolumny są inne.
Nie zastąpisz kierownicy na zasadzie przełożenia. Wieloklin jest ten sam ale odległości od kolumny są inne.
Kris_Nero166 ale o jakich srebrnych wstawkach mówisz? W polifcie nie ma żadnych wstawek, chyba że masz na myśli te plastiki od mulfifunkcji . Kierownice w 166 przed i po FL są zamienne, niestety nie da się zamontować żadnej kierownicy z 156/147/GT do 166 ponieważ jest dużo większa średnica wieloklina w 166 przetestowane na żywym organizmie.
Moim zdaniem przedliftowa jest lepsza. Kup wersję super. Masz dwuczęściową. Albo drewno ze skórką albo dwa rodzaje skóry. Ja mam ze skórą gładką na zewnątrz i perforowaną wewnątrz, do tego przeszycie popielatą nicią w kolor skóry foteli (wszystko nowe). Kiera robi mega robotę. A jak dajesz obszywać to masz pole do popisu bo tą wewnętrzną wstawkę możesz zrobić w różnych kolorach, fakturach i w różnych obszyciach. Poliftowa przy takiej wygląda jak niskobudżetówka![]()
gennosuke własnie mówie o tych wstawkach co multifunkcja jest i tak pomysalem ze bedzie pasować do srebrnego ICS
Marku miałem ori MOMO czyli ta dwuczesciowa ale zdjąłem bo wytarta była . Obecnie mam tą cieńszą wersje z wypustkami przy kciukach ale chyba wrócę do MOMO bo jest grubsza i troch mniejsza . Tylko obszycie zalezy mi aby było w identycznym kolorze czerni co ori bo te szare odcienie jakoś mi sie nie podobają![]()
Jakie szare odcienie?
Czarna skóra to czarna skóra. Zobacz jak w moim temacie wygląda nówka sztukaodkąd mam tą kierownicę to aż mi się chce przepisowo ręce trzymać
![]()
Nie, to moja stara. Teraz mam superkę z multifunkcją
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._4hp20-41.html
post 408.
Obszycie fajne , białe nici dodaja uroku ale kierownica nie jest czarna jak ori tylko delikatnie wpada w szarawy odcień :/ no i jest jak by matowa a mi podoba sie bardziej "błyszcząca"
To sobie wyplakujesz. Ja nie znoszę połysku. A kolor jest w pełni czarny. Tak wyszło na zdjęciach telefonu. To raz. A dwa że Twoja jest czarna bo ktoś ćwierć wieku w nią spocone łapska wcierał.