Ja zaczynam się obawiać czy nas ten parking pomieściCieszy taka planowana frekwencja
![]()
Ja zaczynam się obawiać czy nas ten parking pomieściCieszy taka planowana frekwencja
![]()
A znajdzie się jeszcze na tym parkingu miejsce na moja Belle ?? :p Jeżeli zdążę z naprawa mojej 156 to jestem na 100%![]()
napiszcie na jakiej ulicy spotykacie sie w Lublinie to tam bede na was czekal i razem bysmy dojechali do Kazimierza
pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic??
Fenomen, jeśli będzie pogoda to jadę. Odezwij się na PW to się dogadamy co, gdzie i jak.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Tak jest to miejsce docelowe. Myślę, że tam będziemy spędzać większość czasu, grillować itdDojazd jest dosyć łatwy. Jest to ulica Puławska. Jadąc od strony Puław parking jest po lewej stronie, przed dość sporym klasztorem
Próbowałem go znaleźć na zumi i google maps ale nie są aż tak dokładne, a nie chciałbym kogoś wprowadzić w błąd.
Siema, jak się wyrobie to zrobie sobie wagary na uczelni i wpadne. Jak ktoś nie zna kazika dolnego to sprawa jest prosta. Jadąc od strony Puław jest to pierwszy parking po lewej ( po prawej Wisła XD ) Kazik jest taki mały ze tam się zgubić nie mozna xD
kto maniech bierze kamerę
szkoda że niema rynku załatwionego
ale jak ktoś ma blisko do kazika moze podjechać do UM i moze da radę coś załatwić, w tamtym roku szanse były spore
![]()
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo